Gå til indhold
Apollo samler 425 års rejseerfaring ved årets Ferie for Alle

Pressemeddelelse -

Apollo samler 425 års rejseerfaring ved årets Ferie for Alle

I alt 42 Apollo-ansatte med samlet 425 års erfaring fra rejsebranchen er, hvad messegæsterne ved Ferie for Alle kan møde, hvis de lægger vejen omkring Apollos stand. De ansatte dækker bl.a. over 23 jyder, en enkelt langelænder samt en cubaner, der til sammen med resten af flokken har mere end 10,5 års anciennitet i at rådgive om rejser.

Når gæsterne ved årets Ferie for Alle i Herning lægger vejen omkring Apollos messestand, vil de ikke blot blive mødt af endnu en ansat. Apollo har nemlig valgt at plukke deres bedste hold af passionerede rejseeksperter til at rådgive de messegæster, der kigger forbi.

Det hold, som Apollo stiller med i år, har da også til sammen 425 års erfaring fra rejsebranchen fordelt mellem sig.

De i alt 42 rejseentusiaster, man kan møde hos Apollo i forbindelse med messen, har desuden i gennemsnit kunnet fremvise et visitkort med Apollo logo i 10,5 år.

Gennemsnitsalderen for holdet er alligevel blot 38,5 år, består af 23 kvinder og 19 mænd og spænder over 23 jyder, 14 sjællændere, 1 bornholmer, 1 cubaner, 1 enkelt svensker, 1 fra Langeland samt en enkelt, der oprindeligt kommer fra Bosnien-Hercegovina.

Det er således et blandet, etableret og vidende hold, som vil tage imod de typisk spørgelystne og interesserede messegæster i Herning.

”Messegæsterne har i alt 23 timer til at boltre sig i Messecenter Herning, og der skal vi naturligvis stille med det bedste hold og nok bemanding, så vi undgår alt for lange køer eller, at der ikke er tid og mulighed for en uddybende snak omkring en rejse, som man har i kikkerten. Og jeg ved, at hver og en glæder sig til det personlige møde med vores rejsende, fordi det efterhånden er så sjældent i vores verden, hvor meget bliver købt og bestilt online,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Udover de ansatte hos Apollo, er der bl.a. også mulighed for at møde FC Midtjylland spillere, folkene fra Playitas og La Pared, som er en del af Apollo Sport, samt mange flere på og omkring Apollos stand på Ferie for Alle.


Besøg Apollo på stand 9840 i forbindelse med Ferie for Alle.

Emner

Kategorier


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.