Gå til indhold
Apollo satser på aktiv ferie for solo-rejsende

Pressemeddelelse -

Apollo satser på aktiv ferie for solo-rejsende


Danskerne bor alene som aldrig før. Samtidigt ønsker stadigt flere at rejse alene for at dyrke deres specifikke interesser. Apollos satsning på rejser for alle dem, der ønsker at rejse på egen hånd, er da også populære. Og konceptet udvides nu til også at dække aktiv ferie.

Der er alenefædre, singler, bonusmødre, delebørn og alle mulige andre måder at leve og bo på. Nogle af disse betyder, at ganske mange danskere bor alene. Til dem lancerede Apollo Rejser i 2019 Apollo Solo – rejser for dem, der af den ene eller anden grund gerne vil rejse på ferie alene.

Nu lancerer rejsearrangøren Apollo Solo Sport, som henvender sig til alle dem, der gerne vil rejse alene og samtidigt være aktive på ferien.

”Knap 40 pct. af de danske husstande bestod i 2021 af én voksen. Samtidigt øges interessen for at rejse alene også blandt dem, som ikke nødvendigvis bor alene, men som bare gerne vil dyrke deres interesse for en eller flere sportsgrene på egen hånd,” fortæller Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo Rejser om bevæggrunden for lanceringen.

Satser mere på sport

Apollo Solo, hvor visse koncepthoteller i en udvalgt periode tilpasses til Solo-målgruppen i form af program og pris, har da også vist sig at være populær. Og særligt træningshotellerne har over konceptets første leveår været efterspurgte. Og det er måske ikke så overraskende set i lyset af, at interessen for aktive ferier generelt er stigende og udmærker sig ved at være tidens største rejsetrend – også blandt dem, der rejser alene.

Når Apollo nu lancerer årets solorejser, er det derfor også med særligt fokus på sport og aktiv ferie.

”Målet med vores solorejser er ikke bare at gøre det billigere for dem, der rejser alene. Det er også at gøre det nemmere og mere enkelt. Vi ved, at mange desværre hellere springer ferien over end at rejse på egen hånd, fordi de frygter, det bliver ensomt. På en aktiv ferie lærer man hurtigt, at det at rejse på egen hånd ikke er synonymt med at være alene. Man er omgivet af ligesindede, og gennem aktiviteterne får man hurtigt kontakt,” fortæller Glenn Bisgaard.

I Solo-ugerne er der herudover lagt op til en række ekstra sociale aktiviteter – både før, under og efter træningen. I tillæg til at øge pulsen med yoga, gruppetræninger, surfing, SUP og padel er der nemlig også arrangeret fællesmiddage, bobler i poolen, picnic ved solnedgang og andre festlige og hyggelige sammenkomster.


Her arrangerer Apollo Sports Solo fra både København og Billund (afhængigt af rejsemål)

1.-8. april 2022: La Pared - Powered by Playitas, Fuerteventura Fra 6.498,-

5.-12. juni 2022: Porto Myrina - Powered by Playitas, Limnos Fra 8.498,-

2.-9. oktober 2022: Porto Myrina - Powered by Playitas, Limnos. Fra 8.498,-

9.-16. oktober 2022: Levante - Powered by Playitas, Rhodos Fra 8.498,-

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.