Gå til indhold
Apollo satser på mere og bedre Dubai

Pressemeddelelse -

Apollo satser på mere og bedre Dubai

Sender 10.000 rejsende mod De Arabiske Emirater til vinter

Siden Apollo lancerede Dubai som en ny charterdestination, har mange danskere fået smag for luksusmekkaet i ørkenen. For den kommende vintersæson har Apollo derfor valgt at skrue op for antallet af rejser, så udbuddet kan følge med efterspørgslen. 3.500 flere rejser kommer til salg, så i alt 10.000 gæster kan ”overvintre” i Dubai. Antallet af hoteller skrues der dog ned for.

For blot få år siden var charter og Dubai to ting, som ikke rigtigt kunne forenes. Nu valfarter danskerne i stor stil til Emiraterne for at opleve nye rejseeventyr på en helt ny måde – og det året rundt.

Højsæsonen for rejser til Dubai er dog vinterhalvåret. Det er her, efterspørgslen efter Dubais særlige klima er størst. Derfor skruer Apollo nu yderligere op for antallet af rejser og forventer at sende i alt 10.000 gæster til Dubai og omegn i løbet af vinteren 16/17.

Mere og bedre Dubai
Selvom langt flere danskere forventes at vælge Dubai som destination for årets vinterrejse, skruer Apollo ned for antallet af hoteller og tilbyder derfor 22 hoteller i stedet for de 26, som der ellers har været en del af programmet.

”Vi går efter devisen ’lidt, men godt’, kunne man vel sige. Vi strømliner på Dubai og skærer nogle af hotellerne fra, som ikke lever op til de standarder, som vi vil tilbyde. De hoteller, der er tilbage, er de bedste og dem, der giver vores gæster den bedste oplevelse,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Samtidigt vil de rejsende, der vælger Dubai, ikke være i tvivl om, hvilke hoteller de skal vælge. Alle hoteller vil nemlig være segmenteret nøje efter de forskellige behov, som forskellige typer rejsende typisk har.

”Vi ved, at folk, der rejser som par, vil noget, mens familier, venindepar eller seniorer vil noget andet eller tredje. Vi kommer til at gøre hotelvalget nemmere for alle de forskellige rejsetyper, der rejser med os. Så alt i alt går vi efter bedre service og en nemmere rejse fra start til slut.”

I alt 10.000 vinterrejser til Dubai vil Apollo have på hylden for vinter 16/17-sæsonen. Alle med afgange fra København men med mulighed for tilslutningsfly fra Aalborg og Billund. Der er afgang onsdag, torsdag og lørdag i alle ugerne fra efterårsferien til påske og rejselængden kan variere fra mellem fire til 14 dage.

Priserne for en rejse til Dubai med Apollo starter fra 4.498 kr. pr. voksne rejsende. Børn starter fra 2.998 kr.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.