Gå til indhold
Apollo sender TV fra Ferie for alle

Pressemeddelelse -

Apollo sender TV fra Ferie for alle

Endnu engang er Apollo Rejser massivt tilstede ved årets Ferie for alle messe i Herning. Sidste år sendte Apollo bl.a. live fra messen med flere forskellige gæster i messestudiet og masser af underholdning til dem, der så på bag skærmen. I år gentager de successen med TV fra feriemessen og byder desuden bl.a. på to messestande samt besøg af blandt andre trænings-eksperterne Anne Bech og Henrik Leth, spillere fra FC Midtjylland samt meget mere.

Når Ferie for alle messen i Herning skydes i gang, er Apollo Rejser klar til at tage imod messens mange veloplagte gæster med to messestande med hhv. salg og inspiration som fokus.

De, der dog ikke kan være tilstede på messen, eller blot vil se med fra messen på skærmen, kan dog igen i år følge med, når Apollo sender TV fra feriemessen på deres Facebook-side.

Endnu engang vil messestudiet være fyldt med spændende gæster, der kan fortælle meget mere om destinationer, aktiv ferie og på anden måde give inspiration til den næste ferie.

Blandt andet kigger træningseksperten Anne Bech forbi til en snak om livsstil og aktiv ferie. Mens energibundtet Henrik Leth lægger vejen forbi studiet for at give inspiration til aktiv familieferie med god energi og træning for store som små.

Præmier, solkits, roaming på rejsen og 39 ferieeksperter
Vil man dog hellere møde Apollo i levende live, så er der både en stand til dem, der gerne vil udnytte et af de gode messetilbud, og til dem, der vil høre mere om koncepthoteller samt møde Apollos søde maskotter Polly og Mino.

Apollo har derudover allieret sig med gode samarbejdspartnere, der sørger for inspiration til nogle af de ting, der ligger omkring rejsen. Bl.a. kommer Club Matas og uddeler solkits på Apollos inspirationsstand, så de, der har betalt deres rejsedepositum på messen, allerede har solbeskyttelsen klar til rejsen, inden de forlader messen.

Desuden har Apollo inviteret Telia med, som kan gøre de kommende feriegæster klogere på roaming i udlandet inden afrejse, så man forhåbentligt slipper for en ekstraregning ovenpå ferien. Herudover medbringer Apollo naturligvis også i alt 39 af Apollos egne rejseeksperter, der kan rådgive om en god ferie.

Dyst mod FC Midtjylland på bordet
Som en særlig oplevelse for messen store og små fodboldfans har Apollo desuden endnu engang inviteret en række spillere fra FC Midtjylland med på feriemesse. De kan udfordres i bordfodbold, hvis man tør, og uddeler desuden både autografer og billetter til næste hjemmekamp på messen.

Og er man ikke ferm til bordfodbold, så inviterer Apollo desuden messens gæster til at deltage i konkurrencen om en rejse.

Besøg Apollo Rejser på Ferie for alle i hal M stand 9824 fra 22. til 24. februar.

Emner

Tags


Om Apollo Rejser
Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.