Gå til indhold
Apollo slår et bæredygtigt slag for verdenshavene i messepåklædningen

Pressemeddelelse -

Apollo slår et bæredygtigt slag for verdenshavene i messepåklædningen

At rejse er at leve, sagde en verdenskendt historiefortæller engang. Det var inden, der blev set på CO2-regnskaber, og inden man bekymrede sig om strande, der må lukke på ubestemt tid pga. turisters letsindighed med affald og solcreme. At rejse er dog blevet en menneskeret, og danskerne rejser mere end nogensinde før. Af samme årsag benytter rejsearrangøren Apollo dette års Ferie for Alle messe til at opfordre til mere bæredygtighed og mere eftertænksomhed, når vi rejser ud for at opleve den forunderlige verden.

Det kan ikke komme bag på nogen, at turisme ikke altid er lige godt for miljøet. Det afholder dog ikke danskerne fra at rejse ud for at opleve verden, hver gang de kan se deres snit til det.

Det er da også muligt at rejse mere bevidst og bæredygtigt og dermed at passe på den kultur og natur, som man omgiver sig med på rejsen. Netop det vil Apollo gerne benytte sin stemme til at slå et slag for, når rejsearrangøren møder de rejselystne gæster ved dette års Ferie for Alle messe i Herning den 22. til 24. februar.

I samarbejde med den lille iværksættervirksomhed Hjemhavn vil Apollo dermed opfordre messegæster til omtanke, mere bæredygtighed og hensyntagen til miljø og verdenshavene på ryggen af samtlige 39 Apollo-ferieeksperter, som gæsterne vil møde på Apollos messestande.

Rejse med mere omtanke
Apollos medarbejdere vil således alle være klædt i t-shirts med slogans som ”Make Oceans Clean Again”, ”Life is a Beach”, ”I Need Vitamin Sea” m.fl., når de tager godt imod messegæsterne på Ferie for alle.

”Vi ved godt, at vi ikke ligefrem sælger et bæredygtigt produkt. For det vil rejser aldrig være uanset, hvordan vi vender og drejer det. Men når nu danskerne rejser tit og meget, så vil vi gerne, med et glimt i øjet, opfordre til, at de gør det med så meget omtanke som muligt. Fx til verdenshavene og til naturen generelt. Derfor er vi bl.a. også, som den eneste nordiske turoperatør, Travelife certificerede og stolte af at ligge i den øvre del af skalaen, når det handler om bæredygtighed inden for rejsebranchen. Alt sammen for, at muligheden for at rejse ud og opleve verden forhåbentligt kan bestå i mange år endnu,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Giver tilbage til havene
Bag T-shirtsene med de fine og finurlige budskaber, som Apollo iklæder sig til Ferie for alle, står den lille danske virksomhed Hjemhavn, som er inspireret af netop havet, og som derfor donerer 5 pct. af deres omsætning til Plastic Change, der bl.a. arbejder for at mindske mængden af plastik i verdenshavene.

Apollos personale bliver derfor klædt i håndtrykte t-shirts i økologisk bomuld med Fairwear certificering og med GOTS samt Oeko-tex certificeret tryk af vandbaserede farver.

"Det er en kæmpe anerkendelse for en lille iværksættervirksomhed som vores, at Apollo har valgt at bruge os som leverandør til beklædningen til messen. Det er den alternative vej, men det er også den rigtige vej, hvis man vil sende et signal, der skal give mening. Vi har ikke et stort produktionsapparat, der sviner, vi trykker alt i hånden på gammeldags manér og med nogle af de mest miljørigtige materialer, man kan opstøve i dag, og så giver vi tilbage til de have, der har givet os så meget,” fortæller Søren Märcher fra Hjemhavn.


Mød Apollos ferieeksperter iført de fine t-shirts i hal M stand 9824 på Ferie for Alle fra den 22. til 24. februar.

Emner

Tags


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.