Gå til indhold
Apollo tager den grønne førertrøje

Pressemeddelelse -

Apollo tager den grønne førertrøje

Danmarks tredjestørste charterrejsearrangør er Nordens første til at blive Travelife certificeret.

Vedvarende energi på kontoret, fair trade kaffe, økologiske rengøringsmidler og print på begge sider er blevet hverdag for Apollo, som netop har modtaget certificering fra Travelife. Internt betyder det øget fokus på miljø i løbet af arbejdsdagen. Eksternt betyder det, at Apollos gæster nu bevidst kan gå efter en bæredygtig rejse med bl.a. hoteller, der gør mest muligt ud af at tilbyde grønnere og mere etisk turisme, samt gode råd og vejledning til, hvordan man som rejsende kan gøre sit for at skåne miljøet.

Det er ingen hemmelighed, at turisme kan være en miljøsynder af de større. Det kan dog lade sig gøre at drive et grønnere og mere miljørigtig rejseselskab og tilbyde bæredygtige rejser, der sætter færre spor på miljøet, og som i øvrigt tager etiske hensyn.

Danmarks tredjestørste charterrejsearrangør, Apollo, har således netop bestået ”eksamen” og er blevet Travelife certificeret. Apollo er dermed Nordens første charterrejseoperatør med den eftertragtede Travelife certificering.

Det betyder en grønnere hverdag på Apollos hovedkontor, men det betyder også, at rejsende, der vælger Apollo, kan være med til at gøre deres for at sætte mindst mulige spor på miljøet, når de rejser. Alt, hvad man skal gøre, er at bede om en bæredygtig rejse.

En grønnere rejse hele vejen rundt
I forbindelse med certificeringen sætter Apollo fokus på miljøet på både hovedkontoret og blandt rejseselskabets gæster.

Det er bl.a. muligt at bestille ophold på Travelife-hoteller gennem Apollo, og der bliver desuden slået et slag for, at Apollos passagerer skal være med til at nedsætte C02-udslippet ved kun at pakke det nødvendige samt bestille de grønne sæder på flyet på vej til og fra ferien.

”Vi synes, det er nu, vi skal gøre noget! Før det er for sent. Der er grelle eksempler på, hvad turisme kan gøre ved vores miljø, og det vi vil gerne gøre vores ypperste for, at folk, der rejser ud i verden, får mindst mulig indflydelse på miljøet. Så vi er stolte af at være blevet Travelife certificeret – også fordi vi virkelig har gjort en indsats for at blive det,” forklarer Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Apollo tilbyder allerede nu Travelife hoteller i forskellige kategorier som en del af deres rejseudbud. Der er mulighed for at vælge mellem Travelife Gold, Silver og Bronze. Kategorierne er tildelt efter Travelife standarder. Apollo tilbyder knap 70 bæredygtige hoteller inden for de forskellige certificeringskategorier.

For mere info om Apollo og Travelife: Apollorejser.dk/om-apollo/en-bedre-rejse

Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder