Gå til indhold
Apollo trimmer Dubai til vintersæsonen

Pressemeddelelse -

Apollo trimmer Dubai til vintersæsonen

Færre, men væsentligt bedre, hoteller samt et nyt Apollo Mondo Family hotel skal gøre Dubai og Emiraterne endnu mere attraktive for de danske Apollo rejsende, der på få år har fået de evigt omskiftelige destinationer som nye favoritrejsemål.

De Forenede Arabiske Emirater er kendt for de trimmede golfbaner, de perfekte strande og, ikke mindst, fejlfri hoteller. Derfor trimmer Apollo nu også deres produkt til De Forenede Arabiske Emirater således, at det kun er det bedste fra ørkenstaterne, der bliver tilbudt de danske rejsende denne vinter.

En del af de mere gængse resorts bliver derfor pillet af vinterrejseprogrammet til fordel for mere kapacitet på de resorts, som tilbyder den bedste pakke til gæsterne.

Samtidigt lancerer Apollo et helt nyt Apollo Mondo Family hotel i det 4+-stjernede Doubletree by Hilton Marjan Island i Ras Al Khaimah.

Emiraterne fra den bedste side
At der bliver færre valgmuligheder i Dubai og de øvrige emirater for de rejsende, er dog udelukkende en god ting. Apollo lover nemlig, at de resorts, der vil blive udbudt i rejsevinterhalvåret, er et særligt kurrateret udvalg.

”Selvom vi har tilbudt rejser til Dubai som rejsemål i efterhånden en årrække, så er det stadig en nyere destination for os. Bl.a. fordi De Forenede Arabiske Emirater er en af ganske få destinationer, som hele tiden udvikler sig. Det er samtidigt en destination, der har været i kontant vækst blandt vores rejsende siden lanceringen. Derfor har vi nu også øget vores fokus på at vise området fra sin bedste side til vores gæster,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef.

Trimningen af Dubai som destination betyder bl.a. to helt nye 5-stjernede hoteller i Dubai samt et nyt Apollo Mondo Family hotel i Ras Al Khaimah med intet mindre end syv pools, direkte adgang til stranden, svømmeskole, børneklub og spa.

”Når man besøger Emiraterne, får man fornemmelsen af, at kun det bedste er godt nok. Så det skal vores hoteludbud naturligvis også være. Vi kan også se, det er det, vores rejsende vil have på destinationen, og at man rejser til Dubai med forventningen om at opleve noget helt særligt og ekstravagant,” fortæller Glenn Bisgaard, der også afslører, at en slankning af De Forenede Arabiske Emirater som destination fortsat giver de rejsende hele 27 hoteller at vælge imellem i Dubai alene. Herudover kommer Ajman, Ras Al Khaimah samt Abu Dhabi, som er mindre destinationer med samlet 17 resorts i vintersæsonen.

Rejsen til Dubai med Apollo denne vinter opereres fortsat i samarbejde med Emirates. Der er afgang fra København til Dubai hver mandag, onsdag og søndag hele vinterhalvåret og mulighed for mellem 3 og 14 dages rejselængde.

Related links

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.