Gå til indhold
Apollo udfordrer de danske rejsejournalister

Pressemeddelelse -

Apollo udfordrer de danske rejsejournalister

Hvem er egentlig Kongerigets klogeste rejsejournalist? Det har Apollo sat sig for at finde ud af, og de udfordrer derfor den danske rejsejournaliststand i forbindelse med rejsemessen ”Ferie for alle” i Herning. Udover æren er der også en designkuffert fra Delsey Paris på højkant til den, der har mest styr på, hvad der rør sig i og omkring rejsebranchen.


”Lægekunstens fader Hippókrates er nært forbundet med hvilken græsk ferieø?” Dette er blot ét af 16 spørgsmål, som skal afgøre, hvem der egentlig er Kongerigets klogeste rejsejournalist 2015.

Dysten er sat i værk af Apollo og løber af stablen på rejsemessen ”Ferie for alle” i Herning den 20. februar. Alle danske journalister, der beskæftiger sig med rejsejournalistik, kan deltage, og Apollo forventer, at konkurrencen bliver hård.


”Vi synes, det er på tide at sætte pris på den viden og de kompetencer, som de danske rejsejournalister repræsenterer. Den viden vil vi gerne have frem i lyset og hædre samt belønne. Og er man på bar bund med et par af spørgsmålene, så giver vi naturligvis gerne en hjælpende hånd med besvarelsen, hvis man lægger vejen forbi Apollos og Falk Lauritsens stand på messen,” fortæller Glenn Bisgaard, Kommunikationschef for Apollo.

Vinderen af titlen Kongerigets klogeste rejsejournalist 2015 samt en Châtelet kuffert fra Delsey Paris kåres fredag den 20. februar på ”Ferie for alle”. Besvarelser skal være Apollo i hænde senest kl. 12 den 20. februar på Apollos og Falk Lauritsens messestand (9830) i Hal M.

Apollo og Falk Lauritsen byder bl.a. på messestande med fokus på aktiv ferie, børnevenlige ferier, charter samt storbyferie og fleksible rejser i forbindelse med ”Ferie for alle”.

Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.