Gå til indhold
Apollo udfordrer de danske rejsejournalister

Pressemeddelelse -

Apollo udfordrer de danske rejsejournalister

Hvem er egentlig Kongerigets klogeste rejsejournalist? Det har Apollo sat sig for at finde ud af, og de udfordrer derfor den danske rejsejournaliststand i forbindelse med rejsemessen ”Ferie for alle” i Herning. Udover æren er der også en designkuffert fra Delsey Paris på højkant til den, der har mest styr på, hvad der rør sig i og omkring rejsebranchen.


”Lægekunstens fader Hippókrates er nært forbundet med hvilken græsk ferieø?” Dette er blot ét af 16 spørgsmål, som skal afgøre, hvem der egentlig er Kongerigets klogeste rejsejournalist 2015.

Dysten er sat i værk af Apollo og løber af stablen på rejsemessen ”Ferie for alle” i Herning den 20. februar. Alle danske journalister, der beskæftiger sig med rejsejournalistik, kan deltage, og Apollo forventer, at konkurrencen bliver hård.


”Vi synes, det er på tide at sætte pris på den viden og de kompetencer, som de danske rejsejournalister repræsenterer. Den viden vil vi gerne have frem i lyset og hædre samt belønne. Og er man på bar bund med et par af spørgsmålene, så giver vi naturligvis gerne en hjælpende hånd med besvarelsen, hvis man lægger vejen forbi Apollos og Falk Lauritsens stand på messen,” fortæller Glenn Bisgaard, Kommunikationschef for Apollo.

Vinderen af titlen Kongerigets klogeste rejsejournalist 2015 samt en Châtelet kuffert fra Delsey Paris kåres fredag den 20. februar på ”Ferie for alle”. Besvarelser skal være Apollo i hænde senest kl. 12 den 20. februar på Apollos og Falk Lauritsens messestand (9830) i Hal M.

Apollo og Falk Lauritsen byder bl.a. på messestande med fokus på aktiv ferie, børnevenlige ferier, charter samt storbyferie og fleksible rejser i forbindelse med ”Ferie for alle”.

Emner

Kategorier


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.