Gå til indhold
Apollo udvider på Egypten

Pressemeddelelse -

Apollo udvider på Egypten

Egypten har igen vundet danskerne tilbage og efterspørges ikke bare på forestående sommer men også på næste vinter, viser nye tal. Apollo udvider derfor nu på Egypten

Egypten har det med at vende op til overfladen som en korkprop – igen og igen. Også selvom landet har været større og mindre udfordringer igennem, ikke mindst i Kairo det seneste år. Det Røde Hav med høje varmegrader, dykkermuligheder og god hotelstandard er og forbliver et trækplaster, ligesom de store seværdigheder trækker. Sommeren er så godt som udsolgt på Egypten, ligesom vinteren viser rigtigt gode takter, og nu udvider vi”, konstaterer Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo.

Efterspørgslen på Egypten er ligeså høj nu, som det var tilfældet før Det Arabiske Forår satte ind i januar 2011. Det betyder, at Apollo midt april genoptager den direkte rute fra Kastrup til Marsa Alam, som ligger lidt sydligere end Hurghada ved Det Røde Hav. Ruten har midlertidigt været skrinlagt som følge af den noget lavere efterspørgsel på Egypten i 2011.

Herudover tilbydes fra næste vinter et Rødehavs-krydstogt, som udgår fra Sharm el Sheikh og kommer rundt til alle de store seværdigheder i Egypten, Jordan, og Israel. Cruiset er med MSC Armonia og inkluderer et stop i blandt andet Petra i Jordan, pyramiderne og Luxor i Egypten og Jerusalem. Cruiset kan naturligvis kombineres med badeferie ved Det Røde Hav.

”Der er tale om et unikt krydstogt, fordi man kombinerer en behagelig rejseform med nogle af verdens største seværdigheder som oldtidsbyen Petra i Jordan og Kongernes Dal i Luxor. Krydstogtet kan kombineres med badeferie ved Det Røde Hav”, slutter Rikke Koks Andreassen.

Herudover tilbydes fra næste vinter et klassehotel med All Inclusive ved navn Hotel Aqua Blu Sharm med egen tilhørende vandpark, der byder på 62 vandrutsjebaner, heraf 45 for mindre børn.

Apollo sender cirka 20.000 danskere til Egypten hvert år, og rejsemålene tæller: Dahab, El Gouna, El Quseir, Hurghada, Luxor, Makadi Bay, Marsa Alam, Nuweiba, Sahl Hasheesh og Sharm el Sheikh.

For mere information:

Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo Danmark, mobil: +45 22201340

Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Hovedparten af Apollo Danmarks gæster flyver med SAS.

 

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.