Få vores nyheder på mail

Apollo vælger nyt mediebureau

Pressemeddelelse   •   Nov 15, 2010 10:16 CET

”For at styrke vores mediestrategi har vi netop indgået en ny aftale med mediebureauet Carat Danmark. Et samarbejde, som vi ser meget frem til. Vi har været godt tilfredse med Mediaedge; CIA, men vores overbevisning er, at det er sundt at tilføre nyt blod indimellem. Det er altafgørende for os, at et valgt mediebureau er en strategisk medspiller både i rådgivende forstand men også i kommunikation og generel brand-pleje på relevante platforme”, forklarer Ulrik Nissen, marketingchef hos Apollo.

Apollo har et marketingbudget på et betydeligt millionbeløb. Rejseselskabet, der er blandt de største i Danmark, sælger primært rejser til de danskere, der bor i hovedstadsområdet og de store byer som Århus, Odense og Aalborg. Børnefamilier, par uden børn og seniorer med udeboende børn dominerer feltet. Apollo fokuserer på de moderne platforme til markedsføring, og online-delen vægter her tungt.

”Det tiltaler mig meget, at Carat arbejder med no cure - no pay princippet, forstået på den måde at de selv tager konkret ansvar for deres rådgivning. Herudover har de specialiseret sig i måleredskaber, hvad gælder alle platforme, og også hvad gælder spin-off mellem en platform og en anden. Hvad virker, og hvad virker ikke? Det er i virkeligheden det helt store one-billion-spørgsmål, som jeg har brug for at kende det nøjagtige svar på”, forklarer Ulrik Nissen.

Apollo sælger en bred palet af rejser. De klassiske sol- og badferier er det, der er mest efterspurgt, men også luksusrejser, storbyferier og rundrejser til fjerne egne af verden er populært.

For mere information : 
Marketingchef Ulrik Nissen, Apollo: 35201191 / 20664870
PR-chef, Rikke Koks Andreassen, Apollo: 35201005 / 22201340

Apollo er en af Danmarks største rejsearrangører og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den skandinaviske del af koncernen hedder Kuoni Scandinavia, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige og Norge, indgår flyselskabet Novair. Kuoni Scandinavia har ca. 900 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.