Gå til indhold
Foto: VisitOSLO
Foto: VisitOSLO

Pressemeddelelse -

Apollo vil sende danskerne på pakkerejse til Norge

Apollo Rejser lancerer nu pakkerejser mellem Norge og Danmark. Rejserne er en del af et nyt nordisk fokus hos Apollo, der bl.a. også inkluderer Apollo Mondo koncepthoteller i Norden, træningscamps i bedste Apollo Sports-ånd og nu altså også pakkerejser mellem Danmark og Norge. Flyvningerne sker med Apollos eget flyselskab Novair og afgår i perioden 4. juli til 15. august fra Oslo, Bergen, København og Aalborg. Samtidigt lancerer Apollo en række Apollo Mondo koncepthoteller i Danmark og Norge.

Apollo har hjemme i Norden. Og givet den nuværende rejsesituation, som ser ud til at gælde hele sommeren, vælger Apollo at satse på hjemmebanen.

Rejsearrangøren har allerede haft stor succes med lanceringen af egne Apollo Mondo koncepthoteller i Sverige samt Apollo Sports koncepter i de nordiske lande. Nu kommer pakkerejser, som vi ellers kender dem til varmere himmelstrøg, mellem Norge og Danmark også på programmet.

”Vi modtager dagligt henvendelser fra vores trofaste kunder, som spørger til, hvornår de mon kan rejse udenlands igen. De synes, de initiativer, vi allerede har lanceret, er gode, men de vil også gerne på en rigtig pakkerejse igen snart! Så nu glæder vi os til at sende danskerne på pakkerejser til Norge denne sommer, og ikke mindst til at sige velkommen til nordmændene i Danmark,” fortæller Leif Vase Larsen, CEO hos Apollo i Norden.

Han fortæller samtidigt, at der, som der også er, når turen går sydpå, er fokus på fleksibilitet, således at det bliver muligt at købe fly og hotel for sig, hvis man hellere vil det.

Rejser med egne charterfly
Apollo lancerer tre ruter mellem Danmark og Norge denne sommer: København – Oslo, Aalborg - Oslo samt Aalborg - Bergen. Flyvningerne gennemføres af Apollos eget flyselskab Novair i perioden 4. juli til 15. august.

I Oslos turistorganisation er de glade for Apollos nye chartersatsning og tror, det vil give Norges hovedstad og området omkring et kærkomment løft:

Vi ser frem til at sige varmt velkommen til vores danske venner. Oslo har meget spændende at byde på, og med en meget gunstig valutakurs forventer vi, at de danske feriegæster vil udforske Oslofjorden og naturen, lære byens kulturliv at kende, hygge sig med god mad og shoppe,” siger Christian Lunde, administrerende direktør i VisitOSLO.

Allerede fra i dag kan man sikre sig en flyrejse til Oslo fra enten København eller Aalborg med Apollo, mens det inden for et par dage bliver muligt at lægge flyrejsen til Bergen samt pakkerejserne i sommerferie-kurven.

Apollo Mondo koncepthoteller i Danmark
Samtidigt med lanceringen af pakkerejserne mellem Norge og Danmark lanceres også en række hoteller i både Danmark og Norge, som i anledningen bliver omdøbt til Apollo Mondo hoteller.

I Oslo og Bergen vil alle hotellerne have central beliggenhed med kort afstand til de norske storbyers mest populære seværdigheder og attraktioner.

”Vi fortsætter med at gøre det, vi er bedst til: Skabe mindeværdige ferieoplevelser – også i Norden. At kunne tilbyde både charterrejser og egne hoteller på hjemmebane er en milepæl for os og en del af et stort og langsigtet initiativ, som skal videreudvikles. Vi ser et enormt potentiale i at skræddersy rejser til nogle af de flotteste byer og hotelperler i Norden, og selvfølgelig skal vores kunder altid føle sig trygge – uanset hvor i verden, vi rejser sammen,” forklarer Nina Hornewall, kommerciel direktør i Apollo.

I Danmark åbner Apollo sit første koncepthotel i form af Comwell Køge Strand lige uden for København. Hotellet bliver et nyt Apollo Mondo Selected hotel og dermed del af det velkendte kvalitetskoncept, som tilbyder en god helhedsoplevelse for både familier og par, der rejser sammen, og med bl.a. børneklubben Polly & Mino, træningsaktiviteter og førsteklasses komfort.

Related links

Emner

Tags


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.