Gå til indhold
Barcelona og London lokker sæsonens fodboldfans

Pressemeddelelse -

Barcelona og London lokker sæsonens fodboldfans

Fodboldssæsonen i de store ligaer er skudt i gang. Og særligt FC Barcelona og Tottenham på hjemmebane lokker, når far og søn (eller flere generationer) skal nyde en weekend i fodboldens tegn. Specielt for fodboldfans med familier er det vigtigt, at de kan stå med billetterne i hånden med det samme.

Siden Apollo lancerede deres weekendture til bl.a. London, Barcelona og Paris med fly, hotel og garanterede fodboldbilletter inkluderet, er det blevet en populær rejsepakke for særligt fædre, der skal introducere poderne for de store fodboldligaers fortræffeligheder.

Mange fodboldinteresserede fædre rejser således med deres børn en weekend. Og særligt Tottenhams kampe i London og FC Barcelonas hjemmekampe virker i denne sæson som trækplaster, når der skal arrangeres far-/sønture i fodboldens tegn. Det viser salgstal for sæsonen fra Apollo.

”Siden vi for 4-5 år siden lancerede vores fodboldrejser, har interessen været støt stigende. Det bliver aldrig et kæmpe marked for os, men vi har mange rejsende med særligt børn og unge eller hele familier, som gerne vil være sikret en fodboldbillet, når de begynder at planlægge. Og her differentierer vi os nok bare, fordi vi samarbejder med de officielle billetleverandører, og man derfor er sikret en billet til den kamp, man har udset sig, når man ender sin bestilling. Det er ofte specielt vigtigt, når man lover sine børn en helt særlig fodboldrejse,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Mens mange andre leverandører af lignende produkter sælger fodboldbilletter ”on demand”, så har Apollo sørget for, at man kan bestille hele fodboldrejsen med garanterede fodboldbilletter til bl.a. Champions League, La Liga og Premier League som en del af rejsen.

Apollos fleksible fodboldrejser giver desuden frit valg på hotel og flyafgange, så man kan sammensætte længden af rejsen, som det passer, samt finde et passende hotel.

Related links

Emner

Tags


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.