Gå til indhold
Bliv inspireret til verdens bedste golfrejser

Pressemeddelelse -

Bliv inspireret til verdens bedste golfrejser

Golfrejser for enhver smag, når Golf Plaisir gæster Ferie for Alle

Når Messecenter Herning åbner dørene til dette års Ferie for Alle, kan besøgende bl.a. lade sig inspirere til den næste golfrejse. Apollo har nemlig denne gang taget deres gode venner fra Golf Plaisir under armen og kan således ikke bare være med til at præsentere Europas bedste golfrejser, men også Sveriges og verdens bedste. Find Golf Plaisir på stand L 9376 på Ferie for Alle-messen.

Uanset om golfrejsen går til Spanien og de Canariske Øer, Bulgarien, Kroatien, Thailand eller New Zealand, så har Golf Plaisir golfrejsen. Golf Plaisir er Nordens største arrangør af golfrejser og arbejder ud fra en filosofi om, at alt skal være så nemt for den enkelte golfentusiast som overhovedet muligt.

En golfrejse med Golf Plaisir betyder således, at alt på rejsen er forberedt hjemmefra, så man ikke skal gøre andet end at koncentrere sig om sit spil, mens man nyder omgivelserne.

Desuden er rejsen med golfselskabet fokuseret på de fællesskaber, som golf kan være omdrejningspunktet for.

Sveriges, Europas og verdens bedste
Det koncept, som er Golf Plaisirs kerne, er så populært og vellidt i golfverdenen, at Golf Plaisir har vundet flere priser for deres rejsekoncept. Bl.a. har de i 2017 taget både pokalen for Sveriges bedste, Europas bedste og verdens bedste arrangør af golfrejser.

”Når vi taler om Golf Plaisir, så er det virkelig et selskab, som rammer deres målgruppe lige der, hvor man bliver blød i knæene. Deres ansatte er hver og en golfentusiaster, som har prøvet de greens, restauranter og den service, som gæsterne udsættes for. Der er altså tale om et rejseselskab, hvor hver enkelt ansat ved præcist, hvad de har med at gøre – og hvor alle er passionerede omkring golf. Vi glæder os derfor også til at have dem med os til Ferie for alle denne gang,” lyder det fra Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo Travel Group i Danmark.


Golf Plaisir vil kunne mødes på stand L 9376 på messen Ferie for alle, der løber af stablen den 23. til 25. februar 2018 i Messecenter Herning.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.