Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Børnefamilier vil være aktive sammen på ferien

Hver fjerde børnefamilie rejser på aktiv ferie med hele familien

Aktiv ferie er en trend i vækst. Det er dog langt fra kun løbeklubber, cykelforeninger eller voksne, der dyrker at være aktive sammen, når turen går udenlands for at dyrke krop og sjæl. Mange børnefamilier er også vilde med at være aktive, når hverdagens logistik udskiftes med ferie. Hver fjerde børnefamilie (25 pct.) dyrker således jævnligt at tage af sted for at være aktive sammen. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere.

I en travl hverdag ender det ofte med, at familiens medlemmer dyrker sport hver for sig. Men i ferien er der rig mulighed for at være sammen om den slags aktiviteter. Og det er vi så.

Hver fjerde børnefamilie (25 pct.) tager jævnligt på aktiv ferie med hele familien, hvor hverdagens solo løbeture i skoven skiftes ud med fælles beach volley, kajaksejlads eller ski.

Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere fra hele landet.

Jo større børn, des mere aktiv ferie
Det er særligt familierne med børn mellem 10 og 18 år, der samler hele adressen om en aktiv ferie.

Således svarer 27 pct. af familierne med større børn, at de rejser på aktiv ferie med hele familien. Det er da også den gruppe, som i det hele taget oftere vælger aktiv ferie.

”Med småbørn er det nogle helt andre parametre, man kigger efter, når man vælger ferie, såsom børnepool og børneklub. Men når ungerne er lidt større, og man har mere tid hver for sig i hverdagen, så giver aktiv ferie super god mening. Man kan lære at windsurfe sammen og cykle i bjergene, men man kan også tage lidt tid hver for sig, hvor mor løber, mens ungerne spiller tennis eller dyrker yoga og far spiller golf. Alle er glade, og man er sammen på en super fed måde,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Mange børnefamilier foretrækker aktiv ferie
Når børnefamilierne generelt skal pege på, hvilken ferieform, de foretrækker, så peger mange af dem da også på, at aktiv ferie er en favorit. Mens knap hver anden (46 pct.) vælger charterferie som favorit, så peger 25 pct. på aktiv ferie og 51 pct. på skiferie som en foretrukken ferieform.

”Der er ingen tvivl om, at vi danskere elsker det åndehul, som en aktiv ferie kan give. Det handler om at være aktive sammen og på en anden og mere intens måde, hvor ingen keder sig, men hvor man laver meningsfulde ting sammen. Det, tror jeg, er en af de ting, som gør en ferie med fokus på at bevæge sig, til en så værdifuld ting for rigtigt mange,” slutter Glenn Bisgaard.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.