Gå til indhold
Charterferien er andet end grisefester og kulørte drinks

Pressemeddelelse -

Charterferien er andet end grisefester og kulørte drinks

Apollo og Falk Lauritsen præsenterer årets sommerferieprogram med bl.a. Albanien som nyhed

Charterferien er stadig en af de mest populære ferieformer, når det handler om årets sommerferie. Fire ud af ti danskere peger på charter som deres foretrukne ferieform, og over årene er der da også sket meget med denne feriedisciplin. Charter er ikke længere grisefester og farverige paraplydrinks. I dag er afslapning, oplevelser og kultur en stor del af ferieoplevelsen, og ved Ferie for Alle 2015 præsenterer Apollo og Falk Lauritsen både ”gamle” kendige og nye spændende muligheder i bl.a. Albanien.

Charterferien, som vi kender den, er ikke længere blot en uge til Mallorca med fest, farver, underholdning 24/7 og gris på gaflen. I dag giver charterferien rig mulighed for at kombinere velgørende fred og ro og store kulturoplevelser bl.a. i form af historiske byer og kulinariske specialiteter.

Charter er dermed en oplagt ferieform for både familien og par. Og mange har stadig charterferien som deres foretrukne.

Afslapning og aktiv ferie

Sommerens program byder på mange spændende destinationer hos både Apollo og Falk Lauritsen. Både velkendte favoritter og nye destinationer og hoteller er på programmet. På de to absolutte favoritdestinationer blandt danske charterrejsende, Grækenland og Spanien, tilbydes flere nye hoteller, heriblandt det 4-stjernede Kipriotis Maris på Kos, hvor der er mulighed for at kombinere afslappende familieferie med svømmeskole og træning.

Sommerens helt store nyhed hos Apollo og Falk Lauritsen er dog Albanske Saranda, som endnu er uopdaget ferieland for danskerne, men som byder på gode priser, strand, sol og masser af kulturoplevelser og historie.

”Sommerens chartersæson byder på en god blanding af velkendte destinationer og nyheder. En af grundene til, at vi danskere er så vilde med charter er jo netop, at der altid er nye oplevelser at hente – kombineret med sol, strand, varme, afslapning og kulinariske oplevelser. Og alt det har vi kombineret i vores sommerferieprogram,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

På Ferie for Alle i Herning stiller Apollo og Falk Lauritsen bl.a. skarpt på det nye sommerferieprogram. Messestanden deles af Apollo og Falk Lauritsen, og her vil selskaberne stå til rådighed for en snak omkring både velkendte favoritter og nye destinationer og hoteller. Der vil naturligvis også være mulighed for at bestille den næste spændende charteroplevelse direkte på standen.

Emner

Kategorier


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.