Gå til indhold
Dansk møgsommer giver udlængsel

Pressemeddelelse -

Dansk møgsommer giver udlængsel

Væsentligt flere higer efter at rejse for at undslippe regn og kulde

Havde man forventet endnu en sommer med hedebølge og svedne græsplæner, er der en vis risiko for, at man blev skuffet over årets sommer. Den stod nemlig i slående kontrast til sommeren sidste år. En sommer med en del regn, kølige aftner og rusk i træerne har da også påvirket manges rejselyst. Således higer væsentligt flere efter at rejse udenlands sammenlignet med sidste år. Langt de fleste rejser dog ikke udelukkende for vejret. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt mere end 1.000 danskere fra hele landet.

Lune sommernætter i haven, åbne vinduer og lange dage på stranden har der ikke været mange af i år. Den danske sommer anno 2019 har stået i slående kontrast til sidste sommer, og det kølige og våde vejr er blevet til efterår med mere kulde og regn.

En regnfuld og kølig dansk sommer er ikke gået ubemærket hen ift. danskernes rejselyst. Således er udlængslen steget betragteligt sammenlignet med sidste år.

Hver tiende (10 pct.) har mere lyst til at forlade landet nu her i vintermånederne, mens 11 pct. allerede har udenlandske destinationer i kikkerten for næste sommer. Sammenlignet med sidste år er det en stigning på samlet 12 pct.

Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.001 danskere.

De fleste rejser ikke (kun) for vejrets skyld
Selvom vejret betyder en del for en god ferie, så er det dog ikke udelukkende vejrets skyld, når vi krydser Danmarks grænser. Mange (28 pct.) rejser nemlig ikke for vejret. De er i stedet på jagt efter oplevelser. Samtidigt fortæller mere end hver tredje (35 pct.), at vejret i Danmark ikke har betydning for deres rejselyst.

”Selvfølgelig skal der være sne, når man er på skiferie, og sol, når man er på badeferie. Men det er mindst lige så meget idéen om at komme væk fra hverdagen, der fylder, når vi taler med vores rejsende. De vil slappe af, spise god mad, møde nye kulturer, se nye ting og opleve. At vejret så er godt undervejs er en bonus – særligt for dem, der vil slappe af ved en pool eller på stranden,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Lige nu er det da også solferier, der er i høj kurs hos Apollo. De mest populære charterdestinationer blandt Apollos rejsende de kommende måneder er De Kanariske Øer, Emiraterne og Hurghada, hvor der stadig er solgaranti og lunt.

Related links

Emner

Tags


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.