Gå til indhold
Danskere skal finpudse firestjernet hotel

Pressemeddelelse -

Danskere skal finpudse firestjernet hotel

"Det er i virkeligheden mærkeligt, at en så fin strand har været så relativt ukendt for udenlandske gæster frem til nu. Men det er tilfældet med Afandou Beach, som ligger et stenkast fra en af Rhodos’ største byer, Afandou. Det er her, de fastboende grækere typisk tager til, når de skal bade og slappe af. Netop her designer Apollo i øjeblikket et meget lækkert firestjernet hotel, som står klar til foråret. Fem familier vil blive inviteret derned i maj for at fortælle os, hvad de synes”, konstaterer Jan Lockhart, adm. dir. Apollo. 

I litteratur tales der lyrisk om stranden i Afandou som Rhodos’ og måske også Grækenlands fineste strand. Den er lang, har krystalklart vand, og underlaget består af små runde sten, som er skønne at gå på med bare fødder. 

”Apollo har haft fingrene nede i hver en detalje af projekteringen af Mythos Beach og nu også i selve opførelsen. Med 25 års erfaring har vi i detaljen kunnet udforme resortet, nøje overvejet den bedste placering af alle faciliteter, og skabt det ferieunivers, vi allerbedst selv kunne tænke os at holde ferie på. Hotellet vil også byde på en lang række sportsfaciliteter, og planen er, at der bliver et stort veludstyret fitness-center, tennisbaner, five-a-side fodboldbane, beach-volley bane, boule-bane, gode løberuter af varierende længde og udendørs aerobics-område”, forklarer Jan Lockhart

Fem tilfældige danske familier inviteres via en kampagne, der nu ligger på apollorejser.dk, til Mythos Beach i maj, hvorfra de vil give Apollo en tilbagemelding på, hvordan de oplever hotellet, og hvad der skal finpudses. Herudover vil de gæsteblogge dernede fra, så alle andre kan få en forsmag på, hvad det nye hotel kan. Disse gæstebloggere inviteres til Mythos Beach med fly og indkvartering betalt”, forklarer Jan Lockhart, adm. dir., Apollo. 

Mythos Beach vil bestå af 15 bygninger, hvoraf et par af disse vender direkte mod havet. Totalt vil der blive 200 værelser og lejligheder med udsigt mod havet, poolen eller bjergene. Alle med balkon eller terrasse, samtlige af meget høj standard og med mulighed for trådløst internet. Og er man mere til pool end til hav, bliver der fem forskellige pools med totalt set 1500 kvadratmeter, hvoraf en er opvarmet og ligger indendørs. For dem, der søger det lille ekstra, vil der være suiter med privat pool også. 

De mange rejsetrends til trods er Grækenland sommer efter sommer det land, flest danskere ønsker at holde deres sommerferie i. Rhodos er blandt Apollos mest populære rejsemål i Grækenland, og Mythos Beach bliver Apollos flagskib på øen. 

Det er muligt at tilkøbe All Inclusive på Mythos Beach.

Konkurrencen på apollorejser.dk

* Konkurrencen om at vinde en gratis rejse til Mythos Beach på Rhodos, ligger på apollorejser.dk, hvor alle kan deltage 
* Det eneste, man skal gøre, er at uploade et feriebillede og forklare, hvorfor man skal vinde rejsen til Mythos Beach 
* Herefter kan alle stemme om, hvilke fem feriebilleder der skal vinde turen til Rhodos 
* Fra Mythos Beach skal de fem vindende familier, som i alt inviteres derned, gæsteanmelde det nye tophotel og blogge herom 
* De fem vinderrejser gennemføres i maj 2011, før højsæsonen starter

Emner

Kategorier


Apollo er Danmarks tredjestørste rejsearrangør og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den skandinaviske del af koncernen hedder Kuoni Scandinavia, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige og Norge, indgår flyselskabet Novair. Kuoni Scandinavia har 780 medarbejdere og har totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1.600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. Playitas er det nye, store sportsresort på Fuerteventura.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.