Gå til indhold
Danskerne er vanedyr, når ferien bestilles

Pressemeddelelse -

Danskerne er vanedyr, når ferien bestilles

Hver anden bestiller sommerferien på samme tid af året, som de plejer

Sommerferien ligger et par måneder tilbage for de fleste danskeres vedkommende. Og det kan synes, at der er lang tid til næste gang, der står sommerferie i kalenderen. Derfor er der også nogle måneder til, at de fleste danskere overvejer igen at sætte fokus på årets hovedferie. Hver anden (51 pct.) vil da også bestille den kommende sommerferie på mere eller mindre samme tid, som de altid gør, viser en undersøgelse, som Apollo har udført med 1.000 danskere fra hele landet. Dog kan der, lyder det fra rejsearrangøren, være gode grunde til at være ude i god tid og også til at lægge vanedyret på hylden, når det gælder valg af destination.

Inden for det sidste halve år før afrejse bestiller de fleste danskere deres sommerferie. Inden da er julen blevet brugt til at samle familie og venner for at drøfte, hvor turen skal gå hen.

Hver anden dansker (51 pct.) bestiller da også deres sommerferie på nogenlunde samme tid hvert år.

Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere fra hele landet.

Set i lyset af de seneste somre og det faktum, at en del håbefulde gæster gik forgæves, kan der dog være gode grunde til at lægge vanedyret på hylden for et øjeblik, lyder det fra en af Danmarks største rejsearrangører.

”Efter mange år i branchen kender vi jo vores gæster ret godt. Og mønsteret er altid det samme. Men vi ved også, at lige netop de vaner, som mange har, har gjort, at flere er gået forgæves de seneste par år, hvor sommeren i Danmark har vist sig fra den kedeligste side, og der derfor har været rift om rejserne tidligere end normalt,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Bestil nu, og ombook evt. senere
Af samme årsag har Apollo denne vinter forsøgt at gøre det mere attraktivt at være tidligt ude.

Man kan således bestille sin sommerferie for 2018 allerede nu til ekstra gode priser, og man får samtidigt mulighed for gratis afbestilling og ombookning frem til 15. december.

”Det er ingen hemmelighed, at sommer 2018 allerede nu sælger rigtigt godt – også bedre end forventet. Derfor vil vi også gerne undgå, at alt for mange kommer til at gå forgæves ift. at få den rejse, som de har drømt om. Og bestiller man nu, så er man sikret – uanset, hvilken side den danske sommer kommer til at vise sig fra.”

Prisvenlige alternativer og nye ruter til kendte destinationer
Samtidigt vil Apollo også gerne rokke lidt ved vanerne, når det handler om årets sommerdestinationer.

Bl.a. udvides programmet i Albanien med et helt nyt koncepthotel i form af et af de populære Apollo Mondo Family hoteller i storbyen Durres. Og fra Billund sættes en direkte flyver ind til den græske ø Korfu, som rejsende fra Billund ellers kun har kunnet komme til ved at rejse via København.

”Vi har de senere år set en god udvikling i Albanien, hvor vi typisk har sendt gæster til vores hoteller i Saranda. Nu udvider vi med direkte fly til Tirana, som med en kort transfertid på 30 minutter sender gæsterne til Durres, der kombinerer storbyliv og masser af strandliv. Indtil videre er det ikke en af vores mest solgte destinationer, men vi tror på, at der blot skal et par sæsoner til, og så skal Albanien nok rykke og blive mere kendt. Mange efterspørger noget nyt og solsikkert i Europa, og vi har fra de gæster, som allerede har været i Albanien, fået rigtig gode tilbagemeldinger. Og så er det en destination, hvor man får meget for sine feriepenge,” slutter Glenn Bisgaard.

Pt starter priserne på 2.298 kr./person for sommeren 2018. Albanien fås til priser fra 2.798,- kr., og en familie med to voksne og to børn u. 12 år kan fx komme til Durres rivieraen i en uge i juli 2018 på 4-stjernet Apollo Mondo Family hotel for 24.300 kr. med all inclusive, fly og hotel. Mens priserne starter fra 2.198,- kr., hvis man rejser i sommeren 2018 til Korfu ud af Billund.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.