Få vores nyheder på mail

Danskerne vil have blod, sved – og feriehygge

Pressemeddelelse   •   Jan 10, 2011 14:46 CET

”Blod, sved – og feriehygge. Den kombination har aldrig været i vælten, som det er tilfældet nu. Danskerne booker mere end nogensinde hoteller med sportsfaciliteter og mulighed for at være aktiv. De går ikke på kompromis med kvalitet og feriestemning. Men de skal kunne supplere deres ferieoplevelse med enten at fortsætte en aktiv livsstil fra hverdagen eller kickstarte en ny, sund livsstil på ferien, hvor tiden og vejret er med en. Tre hoteller med sportsfaciliteter er røget helt til tops i år”, siger Rikke Koks Andreassen, PR-chef hos Apollo.

Sports- og familieresortet, Playitas, på Den Kanariske Ø, Fuerteventura, som åbnede juli 2009 er blevet en bragende succes og ligger nummer 1, hvad gælder den forestående sommers bookinger. Herefter følger Apollos nyopførte hotel på Rhodos, nyheden Mythos Beach, som også tilbyder en lang række sportsfaciliteter. Det er helt usædvanligt, at et komplet nyopført hotel ryger helt til tops den første sæson, hotellet er udbudt. Radisson Blue Resort & Thalasso i Djerba i Tunesien tilbyder også gode muligheder for at være aktiv samt en god spa og er det tredje hotel med gode aktivitetsmuligheder, der for denne sommer stryger helt til tops.

”Det, vi ser rykke hos danskerne i øjeblikket er hoteller, der kombinerer kvalitet, feriehygge og muligheden for at være aktiv. Playitas har, siden det åbnede, været et af Apollos bedst solgte hoteller, og trenden er ikke tilfældig. Nu ser vi, at Mythos Beach, som har nogle af de samme faciliteter, og som vi lige har åbnet salget for, rykker ligeså stærkt. Tunesien, som for alvor er ved at vinde indpas hos den kræsne ferierende, tilbyder Radisson Blue Resort i Djerba, og også her er der gode sportsmuligheder. Kodeordene for ferien sommeren 2011 synes med andre ord at være kvalitetsafslapning kombineret med muligheden for at være aktiv”, slutter Rikke Koks Andreassen.

Playitas tilbyder 40 forskellige sportsfaciliteter mens Mythos Beach vil tilbyde et stort veludstyret fitness-center, tennisbaner, five-a-side fodboldbane, beach-volley bane, boule-bane, gode løberuter af varierende længde og udendørs aerobics-område. Mythos Beach ligger på Rhodos, som har været en af danskernes største feriefavoritter igennem de seneste 30 år.

Apollo har på nuværende tidspunkt cirka 100.000 rejser lagt op for sommeren 2011.

Apollo er Danmarks tredjestørste rejsearrangør og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den skandinaviske del af koncernen hedder Kuoni Scandinavia, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige og Norge, indgår flyselskabet Novair. Kuoni Scandinavia har 780 medarbejdere og har totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1.600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. Playitas er det nye, store sportsresort på Fuerteventura.