Gå til indhold
Danskerne vil tilbage til Egypten

Pressemeddelelse -

Danskerne vil tilbage til Egypten

Apollo fastholder det høje Egyptens-niveau fra sidste vinter. Det til trods for uroen i det nordafrikanske land i februar. Sidste vinter var Apollos Egyptens-oplæg på 15.000 danskere, og det er således også tilfældet for vinteren 2011/2012. Der rejses ud af både Kastrup og Billund.

”Egyptens-rejserne for kommende vintersæson er netop lagt op til salg, og da vi fornemmer og estimerer, at danskerne vil være akkurat ligeså interesserede i at komme til Egypten, som det var tilfældet sidste vinter, gentager vi fuldt program og flyver dermed til tre forskellige lufthavne i Egypten; Hurghada, Sharm el Sheikh og Marsa Alam. Marsa Alam var en af vores nyheder i det totale program for vinteren 2010, og den holder vi med andre ord fast i. Herudover fastholder vi vores forskellige rundrejser og nilkrydstogter, der tager danskerne med rundt i hele det egyptiske rige. Vi oplever, at efterspørgslen på vinterrejser til Egypten ligger på niveau med sidste år og bekræftes således i, at Egypten til stadighed ligger blandt danskernes største feriefavoritter, når den kolde danske vinter skal erstattes af varme”, konstaterer Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.   

Da der i februar 2011 var protestdemonstrationer og uro i Kairo, og udenrigsministeriet valgte at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til Egypten, incl. Det Røde Hav, trak Apollo med det samme de danske ferierejsende hjem fra ferieområderne.

”Vi oplevede, at hovedparten af vores gæster faktisk ikke ville hjem fra deres ferie, selvom de var bekendt med uroen i Kairo. De respekterede imidlertid, at vi som rejseselskab altid følger udenrigsministeriets rejsevejledning. Det føles godt at lægge sig på samme vinterniveau som i 2010, for det er ikke bare danskerne, der længes efter at komme tilbage til Egypten. Det er også de lokale næringsdrivende på rejsemålene, som længes efter at få de ferierejsende – og dermed indtægterne fra turismen – tilbage. Noget, vi som rejseselskab i sagens natur er interesserede i at honorere”, slutter Rikke Koks Andreassen.

Apollos destinationspersonale samt agent-samarbejdspartnere i Egypten rapporterer, at alt ånder fred og idyl ved ferieområderne ved Det Røde Hav.

Danskere, der rejser en uge eller to på solferie til Egypten, fordeler sig som regel over følgende rejsemål: Marsa Alam, Sharm el Sheikh, El Gouna, Quseir, Hurghada-området, Luxor, Port Ghalib, Sahl Hasheesh og Dahab.

Apollo er et af de største rejseselskaber på Egypten i Danmark.

Emner

Tags


Apollo er Danmarks tredjestørste rejsearrangør og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den skandinaviske del af koncernen hedder Kuoni Scandinavia, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige og Norge, indgår flyselskabet Novair. Kuoni Scandinavia har 780 medarbejdere og har totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1.600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.