Gå til indhold
De gode intentioner om aktiv ferie må ofte vige for feriehyggen

Pressemeddelelse -

De gode intentioner om aktiv ferie må ofte vige for feriehyggen

Specielt forældre dropper træningen til fordel for familiesamvær

Mange af os kender det. Kufferten bliver pakket med løbesko, træningstøj og fitnesselastikker, og hotellets fitnesscenter bliver lige tjekket ud på forhånd for ferien, så man er godt forberedt til at få sved på panden i løbet af sit ophold. Men når kufferten igen skal pakkes ud på dansk jord, så ligger træningsudstyret uberørt hen. Hver tredje, som typisk pakker sportsudstyr på ferien, må da også erkende, at det utroligt sjældent bliver brugt – trods gode intentioner. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere fra hele landet.

Løbesko, træningstøj og svømmebriller er blandt de ting, som danskerne oftest tager med sig, når de skal på ferien. Risikoen for, at løbeskoene dog ligger uberørte hen i løbet af ferien er stor. Hver tredje gang bliver de nemlig ikke brugt.

Således fortæller 32 pct. af dem, der typisk medbringer sportsudstyr på ferien, at ferietræningen sjældent bliver ved mere end tanken.

Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere.

Familiehyggen kommer i forreste række
Mens mere end hver anden pakker en eller anden form for træningsudstyr eller typisk låner eller lejer på destinationen (51 pct.), når de skal på ferie, så gælder dette endnu flere af dem, der rejser med deres børn (57 pct.).

Men specielt forældrene lader sig tilsyneladende opsluge af feriehyggen med ungerne, og mere end hver tredje (38 pct.) lader det således ofte blive ved intentionen om at træne på ferien.

”Det er helt velkendt, at man ofte bliver ramt af den der helt særlige ferieafslapnings-stemning, når man lander på destinationen. Og så kan løbeskoene ligge nok så meget øverst i tasken, vi har behov for at koble af. Den mentale ferietilstand er dog heller ikke noget, man skal få dårlig samvittighed over. Den åbner nemlig for nye ting, som vi også har brug for, såsom at lade os opsluge af en kryds og tværs eller en god bog. På den måde kan det godt være, vi ikke fik løbet de kilometer, vi havde planlagt, men til gengæld fik vi ladet de mentale batterier godt og grundigt op,” mener Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Emner

Kategorier


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.