Få vores nyheder på mail

De varme linjer fra Odense Lufthavn til sydens sol

Pressemeddelelse   •   Jan 26, 2012 14:29 CET

Fynboer og andre har taget rigtigt godt imod de direkte rejsemål fra Odense Lufthavn. Det gjaldt sommeren 2011, og samme mønster viser sig nu for den forestående sommer, hvor der tilmed er en græsk nyhed på programmet. Adspurgt er fynboerne mest til det græske øhav, når sommerferien skal bestilles

 ”Vi lancerer fra den forestående sommer den populære græske klassiker, Rhodos, direkte fra Odense Lufthavn. Herudover fastholder vi den varme linje fra Odense til Kreta, Mallorca, Thassos og Bulgarien, mens vi har fravalgt Tunesien i år, da de øvrige rejsemål har vist sig langt mere populære. En landsdækkende undersøgelse viser os endvidere, at Fyn er allermest begejstret for netop Grækenland, som er den absolutte topscorer, når der spørges til det mest populære sommerferierejsemål”, siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

De udbudte rejser fra Odense Lufthavn ligger i skolernes sommerferie, som er den mest efterspurgte rejseperiode i løbet af det danske kalenderår.

Fyns-borgere foretrækker Grækenland, når ferien skal afholdes, mens Tyskland kommer ind på en andenplads. Spanien indtager tredjepladsen. Sammen med region Nordjylland og region Sjælland, scorer dén region højst på Grækenland.

Cirka 75 % af dem, der bestiller en sommerrejse ud af Odense Lufthavn, er fra Fyn og øerne. Den resterende del kommer fra trekantsområdet i Jylland, og nogle kommer helt fra Aalborg-området.

 Apollo startede i 2007 med at flyve til Kreta og Bulgarien fra Odense Lufthavn. Det var på det tidspunkt, hvor lufthavnens bane blev forlænget til 2000 meter.

”Fynboerne kan via den varme linje fra Odense Lufthavn til Rhodos bl.a. nemt komme til et nyt firestjernet hotel, Mythos Beach, som vi åbnede sidste forår. Gæsternes tilbagemeldinger var meget positive, og den ultimative udmærkelse fulgte, da sæsonen var ved at være slut: Den internationale rejseportal, Trip Advisor, hædrede hotellet med ”Certificate of Excellence 2011”, som er en udmærkelse, der gives de hoteller, som over tid høster bedst respons og de højeste evalueringer af brugerne på sitet”, slutter Rikke Koks Andreassen.  

Afrejsedage hver uge i skolernes sommerferie

  • Fra Fyn til Rhodos: Onsdag
  • Fra Fyn til Kreta: Fredag
  • Fra Fyn til Mallorca: Fredag
  • Fra Fyn til Thassos: Fredag
  • Fra Fyn til Bulgarien: Lørdag

 

Kilde: Undersøgelsen er foretaget og gennemført af Kompas Kommunikation blandt 1.061 danskere fra hele landet. Undersøgelsen er repræsentativ, hvad gælder fordelinger på køn, alder og region i Danmark.

 

 

 

For mere information :

Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo Danmark, mbl.: 22201340

  

Apollo er en af Danmarks største rejsearrangører og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen. Kuoni Nordic har ca. 900 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande