Gå til indhold
DER Touristik Group annoncerer ny direktion med Leif Vase Larsen i ny rolle i den øverste ledelse

Pressemeddelelse -

DER Touristik Group annoncerer ny direktion med Leif Vase Larsen i ny rolle i den øverste ledelse

Fra 1. januar 2023 overtager Apollos koncernchef Leif Vase Larsen sædet som CEO International i DER Touristik Group – den næststørste rejsekoncern i Europa, som bl.a. ejer Apollo Rejser.

REWE Group og DER Touristik, der i Danmark ejer bl.a. Apollo Rejser, har offentliggjort en ny ledelsesstruktur. Ændringen betyder, at Leif Vase Larsen, der har været kendt i den danske og nordiske rejsebranche i mere end 25 år, bliver international CEO for touroperatør-delen i DER Touristik. Leif Vase Larsen er dermed en del af den nye øverste ledelse i DER Touristik Group sammen med Dr. Ingo Burmester (CEO Central Europe) og Boris Schnabel (CFO Group). Den nye ledelse tiltræder pr. 1. januar 2023.

Apollos koncernchef går dermed fra at være administrerende direktør for den nordeuropæiske del af koncernen til at være CEO International. Her bliver hans funktion at samle den internationale virksomhed, der vil bestå af selskaberne i Frankrig, Storbritanien, Norden og Benelux samt et østeuropæisk marked i vækst.

Den nye lederstruktur og en fælles gruppestrategi betyder desuden, at Sören Hartmann overdrager ansvaret for turismevirksomheden til Lionel Souque, CEO for REWE Group, ved årets udgang.

”Jeg er stolt af den internationale vækst, vi har opnået som team, og jeg er taknemmelig for at have fået muligheden for at arbejde med ekstraordinære mennesker hos DER Touristik. Nu hvor tiden er inde til at give stafetten videre, vil jeg gerne lykønske de nye direktionsmedlemmer,” siger Sören Hartmann, afgående administrerende direktør i DER Touristik Group.

Fælles strategi skal styrke kundefokus, digitalisering og produktivitet
Ved at udnytte hele koncernens ekspertise og styrke ønsker DER Touristik at øge sin tilstedeværelse i markedet på tværs af hjemmemarkeder og destinationer og samtidig skabe stærke synergier på operationelt niveau – lige fra indkøb til digitalisering.

”Kundefokus, produktudvikling og digitalisering hænger tæt sammen i dag. Prioriteringen af digital transformation vil give os en dybere forståelse for vores kunder og dermed gøre os i stand til at blive en førende rejsevirksomhed, der sætter sine rejsendes behov i højsædet – fra inspiration og booking til rejseoplevelsen på destinationen,” siger Leif Vase Larsen.

Lionel Souque, CEO for REWE Group, lykønsker medlemmerne af den nye DER Touristik bestyrelse.

”Turismevirksomheden er en vigtig søjle i REWE-koncernen, og jeg ser frem til at påtage mig ansvaret sammen med den nyudnævnte direktion. Dagens turismemarked kræver hurtige reaktioner, og jeg er sikker på, at vi med dette team af drevne seniorledere hurtigt vil kunne forudse tendenser og tilpasse os. Det bliver nøglen til vores fremtidige vækst,” siger han.Sådan bliver DER Touristiks nye direktion:

Leif Vase Larsen, CEO i Nordeuropa, bliver CEO International. I denne rolle vil han samle den internationale forretning, herunder virksomhederne i Frankrig, Storbritannien, Norden og Benelux og de hurtigt voksende østeuropæiske markeder. Han vil også have det overordnede ansvar for Destination Management Companies (DMC'er), Digital Transformation og IT.

Dr. Ingo Burmester, administrerende direktør for Centraleuropa, vil fortsat lede regionen Tyskland, Østrig og Schweiz og føre tilsyn med koncernens hoteldrift. Han vil også være ansvarlig for Group Brand Management og Group Corporate Communications.

Boris Schnabel, finansdirektør i DER Touristik Group, får ansvaret for en række koncernfunktioner: Udover Finans, Rapportering, Treasury, Risk Management, Compliance og Juridisk vil han også være ansvarlig for Corporate Strategy og Human Resources.

Den nyudnævnte direktion vil arbejde tæt sammen med den udvidede direktion bestående af Joao Gonzaga (Chief Digital Officer), Jiří Jelínek (CEO Eastern Europe), Dr. Klaus-Ulrich Sperl (CEO DMC), Georg Schmickler (CEO Hotel Division) og Stephanie Wulf (Chief HR Officer Group) – alle medlemmer af det tidligere International Management Board.
DER Touristik Group har hovedkontor i Köln, Tyskland, og er REWE Groups rejse- og turismedivision. Som en af Europas førende rejsekoncerner omfatter DER Touristik Group mere end 130 virksomheder og beskæftiger mere end 8.000 mennesker i 16 europæiske lande. Hvert år rejser millioner af gæster med en af gruppens rejsearrangører eller specialister. DER Touristik Group omfatter rejsearrangører som DERTOUR, Jahn Reisen, ITS, Meiers Weltreisen, Travelix, Kuoni, Helvetic Tours, ITS Coop Travel, Billa Reisen, Konig Aap, Apollo, Exim Tours og Fischer, samt mere end 2.300 rejsebureauer (såsom DERTOUR, DERPART, Kuoni, Exim og Fischer samt franchises og partnere), hotelmærkerne Sentido, Aldiana, Calimera og COOEE og onlinerejsebureauet Prijsvrij Vakanties. DER Touristik Group tilbyder også support på stedet: Virksomheden driver et agenturnetværk med 74 kontorer fordelt på 29 rejsedestinationer. Personalet i destinationsbureauerne hjælper gæsterne i DER Touristik Group fra deres ankomst til deres feriedestination og indtil deres afrejse. For mere information, gå til www.dertouristik.com.

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.