Gå til indhold
Nina Hornewall, Vassilis Kikilias og Leif Vase Larsen.
Nina Hornewall, Vassilis Kikilias og Leif Vase Larsen.

Pressemeddelelse -

Det græske turistministerium indgår samarbejde med Apollo Travel Group for at fremme sportsturismen i landet

Aftalen tager udgangspunkt i en global trend, der indikerer et skift i retningen af flere rejser med træning på programmet og indebærer en rekordstor investering i sportshoteller fra Apollos side. Aftalen vil betyde, at Apollo øger antallet af træningsrejsende med hele 20 pct. sammenlignet med 2019.

Apollo og det græske turistministerium vil sammen sende endnu flere danskere på aktiv ferie i fremtiden.

Torsdag i sidste uge mødtes den græske turistminister, Vassilis Kikilias, derfor med administrerende direktør i Apollo Travel Group, Leif Vase Larsen, samt Senior Vice President og kommerciel direktør i Apollo Travel Group, Nina Hornewall, for at diskutere detaljerne for en ny aftale mellem de to parter.

For Apollo betyder aftalen bl.a., at der investeres i lanceringen af to nye Apollo Sports hoteller i Grækenland denne sommer: Porto Myrina – Powered by Playitas på Limnos samt Levante – Powered by Playitas på Rhodos. Apollo har allerede to sportshoteller i Grækenland, et på Kreta og et i Sivota på det græske fastland. Men det antal bliver nu fordoblet.

Apollo, som er nordens største arrangør af rejser til Grækenland, planlægger dermed at sende i alt 500.000 besøgende fra Danmark, Norge, Sverige og Finland til Grækenland. Investeringen i sportsturismen vil resultere i, at Apollo øger antallet af gæster, der sendes på aktiv ferie med hele 20 pct. sammenlignet med 2019.

Et stort potentiale
Under det efterfølgende pressemøde understregede den græske turistminister vigtigheden af aftalen og tilføjede desuden, at sportsturisme har et kæmpe potentiale. Især nu, hvor de globale rejsetendenser peger på et skift i retning af mere fokus på sundhed og velvære, oplevelsesrejser og naturoplevelser, som også er blandt ministeriets fokusområder.

Han tilføjede desuden, at den videre udvikling af sportsturismen også vil være med til at forlænge turistsæsonen og forbedre det samlede turistprodukt i Grækenland.

For at vise sin opbakning til Apollos initiativer vil turistministeren blandt andet indvie det nye Apollo Sports hotel Porto Myrina – Powered by Playitas på Limnos til maj.

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.