Gå til indhold
Dubai er sæsonens storsællert

Pressemeddelelse -

Dubai er sæsonens storsællert

70 pct. flere vinterrejser solgt til Dubai sammenlignet med sidste år

Oven på en regnfuld sommer er sol, strand og varme noget af det, danskerne higer mest efter. Det viser sig i salgstallene for nogle af de allermest solsikre rejsedestinationer. Særligt Dubai stikker lige nu af hos Apollo, hvor salget af vinterrejser til Dubai og Emiraterne pt. er 70 pct. højere, end det var i samme periode sidste år. Det viser nye salgstal fra en af Danmarks største rejseudbydere.

Regn, regn og atter regn. Himlen over Danmark har nærmest ikke stået stille i umindelige tider. Det får mange danskere til at se sig om efter solsikre egne, hvor de kan få dækket deres behov for sol og varme.

Særligt Dubai og Emiraterne, som er kendte for at være solsikre destinationer med temperaturer året rundt på over 25 grader, synes at lokke mange.

Apollo har således på nuværende tidspunkt solgt 70 pct. flere rejser til Dubai og Emiraterne for vintersæsonen.

”Jeg tror primært, Dubai og omegn er interessant for mange lige nu, fordi vejret i Dubai altid er fremragende. Der er nærmest ikke en dag på året, hvor man ikke kan gå på stranden og bade uden at skutte sig, og det har de fleste af os brug for lige nu. Men det handler for manges vedkommende også om, at Dubai er blevet afmystificeret over de senere par år, og at det er en destination, som stadig er ny og uopdaget for mange sammenlignet med så mange andre rejsedestinationer for vinteren. Gengangerne er der dog også mange af,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo, der også afslører, at mere end hver tredje Apollo-rejsende til Dubai fra København har adresse vest for Storebælt.

Dubai er ikke så fjern, som man måske skulle tro
Ud over at udsigten til sol og varme måske spiller ind, når det handler om, at mange vælger Dubai og Emiraterne som feriedestination, så gør priserne og den relativt korte rejsetid også.

”Priserne starter ved under 3.000 kr. for en uge i Dubai nu her til vinter. Det er ikke dyrere end en uge på De Kanariske Øer. Så hvis vi sammenligner med typiske vinterdestinationer som Thailand og Bali, så er Dubai noget billigere – og flyrejsen tager kun seks timer fra København med Emirates og verdens største fly. Det hører vi helt klart som argumenter fra mange for at vælge Dubai,” fortæller Glenn Bisgaard.

På grund af den øgede efterspørgsel på Dubai og Emiraterne har Apollo bl.a. netop tilføjet et helt nyt resort til deres udbud på destinationen: Det nye Apollo Sports luksushotel Fairmont Fujairah Beach.

De populære Hilton Ras Khaimah, Radisson Blu i Fujairah samt Hotel Jebel Ali er dog stadig blandt de mest populære hoteller hos Apollos rejsende.

Apollo Mondo koncepthotellerne er i det hele taget over gennemsnitligt populære, når det gælder Dubai og Emiraterne, idet 42 pct. vælger et af disse på destinationen.

Related links

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.