Gå til indhold
Dubai populær som aldrig før

Pressemeddelelse -

Dubai populær som aldrig før

Apollo forventer at sende 16.000 danskere af sted til Dubai til vinter

Solsikkert vejr, strand, storby og aktiviteter, der gør hele familien ferieglad. Apollo sendte sidste vinter 10.000 rejsende til Dubai og Emiraterne fra København og forventer den kommende vinter at sætte intet mindre end 16.000 gæster på et A380-fly mod selvsamme. Efterspørgslen efter den solrige destination breder sig dog også over årets øvrige årstider, og mange danskere vil derfor også lande i Dubai og omegn allerede denne sommer. Det viser de seneste salgstal fra Apollo.

For rundt regnet et par år siden, åbnede Apollo for deres nye satsning Dubai og Emiraterne som alternativ til bl.a. Egypten, fordi mange danskere vil have solsikre vinterdestinationer, som ligger inden for kort og komfortabel flyafstand.

Den satsning har siden vist sig at være helt rigtig. Og mens Apollo sidste vinter sendte mere end 10.000 rejsende til Dubai og Emiraterne, så har de indtil videre reserveret 16.000 vinterrejser med Emirates A380 fra Kastrup til Emiraterne til det solhungrende danske rejsefolk.

”Igen er det lidt af en satsning. Men indtil videre går salget af rejserne til Dubai i vinteren 17/18 strygende. Flere vil udskifte slud og sne med sol, strand og sommer, og her rammer Dubai og Emiraterne, som er nogle af de mest solsikre, ganske enkelt plet! Særligt fordi flyrejsen dertil er både komfortabel og kort,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Allerede nu er der da også solgt tre gange så mange rejser til Dubai og Emiraterne, som der var på samme tid sidste år.

Dubai dur også om sommeren
Det er dog ikke kun de vinterrejsende, der higer efter ørkenoplevelser kombineret med det ekstravagante og de lune aftner under palmerne.

Antallet af bestilte rejser til Dubai og Emiraterne denne sommer er således allerede firedoblet sammenlignet med sidste sommer.

”Denne sommer har vi faktisk også oplevet en god øget efterspørgsel på Dubai og Emiraterne. Det hænger nok sammen med, at Dubai er en ret billig destination at rejse til i sommermånederne, hvor priserne er yderst konkurrencedygtige sammenlignet med de andre destinationer ved Middelhavet. Faktisk kan man ofte finde de samme priser på et 5-stjernet hotel i Dubai om sommeren, som man kan på Mallorca, og desuden er priserne for børn meget lukrative i Dubai, hvilket mange danske børnefamilier sætter stor pris på,” fortæller Glenn Bisgaard.

Det er bl.a. Apollo Mondo hotellerne i Ras al Khaimah og Fujairah, der hitter blandt danskerne, men Jumeirah Zabeel Saray, som ligger på en kunstigt bygget palme, og som bl.a. er kendt fra Mission Impossible 4, er også en stor-sællert, når det gælder Dubai.

Alle rejsende med Apollo til Dubai og Emiraterne flyver med verdens største fly Emirates 380 med ekstra benplads, ekstra god service samt mad og drikke inkluderet.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.