Gå til indhold
Efterårets storbyferie daler i pris

Pressemeddelelse -

Efterårets storbyferie daler i pris

Den smidige weekendtur med Apollo er blevet billigere med flyselskabernes prisfald

Storbyferie med vennerne i London, kærlighedstur til Prag, fodboldrejse med gutterne. En weekend get-away er en yndet disciplin blandt danskerne, og mulighederne er mange. Lige nu er storbyferien oven i købet billigere end vanligt, idet bl.a. SAS og Norwegian har sænket prisen på mange af deres flyrejser. Den fleksible storbyferie med Apollo er dermed også faldet i pris – og inkluderer oveni købet pakkerejsegaranti.

Øget konkurrence på flyrejser betyder lige nu dalende priser på bl.a. efterårets storbyferier. Det betyder også, at Apollos fleksible storbyferier pt sælges til en ekstra favorabel pris.

”Apollo samarbejder med 400 flyselskaber og tusindvis af hoteller over hele verden. Når de sænker deres priser, daler priserne på vores fleksible storbyferier naturligvis også. Og i modsætning til, hvis man selv bestiller fly og hotel gennem separate forhandlere, så er vores rejsende naturligvis dækket af pakkerejsegarantien – også når de rejser på weekend til London eller Berlin. Foregår flyrejsen med SAS eller Norwegian, får man desuden samtidigt sine EuroBonus points eller CashPoints,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Danskerne udforsker budgetvenlige storbyer
Har man endnu ikke besluttet, hvor efterårets sviptur skal gå hen, så er der noget, der tyder på, at bl.a. Prag er sæsonens højdespringer.

”Prag har vist sig at være stedet, hvor folk rejser hen lige nu. Flere er blevet opmærksomme på smukke Prag og byens rige tilbud, når det gælder bl.a. gastronomi og kultur. Desuden er Prag stadig i den billige ende, når vi sammenligner med øvrige europæiske storbyer. Flere rejser herudover til Budapest, hvor man også stadig får meget for sine penge. Men naturligvis er Berlin og London stadig danskernes darlings – uanset sæson,” fortæller Glenn Bisgaard.

I takt med at det er blevet både nemmere og billigere at rejse til USA, vælger mange desuden New York, når den forlængede weekend skal være oversøisk. Men efterspørgslen efter Californien stiger også.

De fem bedst sælgende storbyer hos Apollo lige nu er: London, Prag, Rom, Manchester og Berlin.

Related links

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.