Få vores nyheder på mail

Efterårsferien går som varmt brød

Pressemeddelelse   •   Aug 25, 2014 11:42 CEST

Ekstra fly er allerede indsat på flere ruter til sol og varme hos Apollo

Sommerferien er kun lige lagt bag os, men de lune efterårsferiedestinationer hiver i høj grad i os – specielt i denne tid, hvor regn og blæst præger det danske sensommervejr. Apollo har derfor nu indsat ekstra fly til Kreta, Gran Canaria samt Mallorca.

Det danske efterår har sat ekstra tidligt ind i år. Det giver run på telefoner og hjemmeside hos Apollo.

Flere destinationer er allerede tæt på udsolgt i forbindelse med årets efterårsferie i uge 42, derfor har Apollo nu indsat ekstra fly på nogle af de mest populære ruter.

”Vi har tydelig mærket, at det store fald i temperaturer har fået mange til tasterne og telefonerne. Det er bl.a. destinationer som Kreta, Gran Canaria og Mallorca, der, igen i år, er populære,” forklarer Glenn Bisgaard, Kommunikationschef hos Apollo.

”Derfor er der også nu indsat ekstra fly til netop disse destinationer. Vi har eksempelvis hele syv afgange til Kreta i uge 42, og vi forventer faktisk, at alle afgangene bliver udsolgt.”

Ferien slut – vi trænger til mere

Det er dog ikke kun de noget køligere temperaturer og de regnfyldte skyer, der trækker os til tasterne. Hos Apollo ser man en tendens til, at mange er begyndt at bestille efterårsferien i umiddelbar forlængelse af sommerferien.

”Ferie handler i høj grad (også) om at have noget at glæde sig til. Noget at planlægge og se frem til. Vi oplever i højere og højere grad, at vores kunder bestiller den næste ferie umiddelbart efter, at de er kommet hjem, også fordi de ved, at der altid er rift om pladserne i uge 42. Derfor er mange efterårsrejser allerede blevet solgt i juli og i starten af august,” fortæller Glenn Bisgaard.


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

 

Vedhæftede filer

PDF-dokument