Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Falk Lauritsen og Apollo bliver sammen til et nyt og bedre Apollo

To af Danmarks største charterrejseselskaber bliver ét samlet selskab

Apollo og Falk Lauritsen har siden 2007 været søsterselskaber i KUONI. Nu går de to charterrejseselskaber sammen under én samlet paraply og under navnet Apollo. I første omgang betyder dette et større udbud af rejser for forbrugerne – uanset om de bestiller en ferie gennem Falk Lauritsen eller Apollo. Sammensmeltningsprocessen af de to brands vil ske løbende hen over de kommende måneder, og fra efterårs- og vintersæsonen 2015/16 opererer de to selskaber under ét navn – nemlig Apollo.

Hvert år sender Falk Lauritsen mere end 60.000 danskere af sted på charterferie til bl.a. Spanien, Grækenland og Tyrkiet. Fra vintersæsonen 2015/16 skal disse danskere i stedet købe deres ferie gennem Apollo. Falk Lauritsen og Apollo bliver nemlig ét samlet selskab, som får en bredere portefølje og et meget stærkere og mere konkurrencedygtigt brand i markedet.

Samlingen af de to danske KUONI-brands er et resultat af en optimering samt en naturlig tilpasning til markedet.

Falk Lauritsen i samarbejde med Apollo

Den endelige sammensmeltning af Apollo og Falk Lauritsen sker fra vintersæsonen 2015/16, hvor begge selskaber vil operere under navnet Apollo. Allerede over de kommende måneder vil de to selskabers produktportefølje dog blive samlet. I første omgang vil den enkelte danske rejsende således mærke en forøgelse i udbuddet af rejser hos både Falk Lauritsen og Apollo.

Det vil dermed fortsat være muligt at bestille rejsen gennem Falk Lauritsen, men antallet af destinationer og rejser vil være langt større, fordi der åbnes op for at bestille rejser gennem Falk Lauritsen og samtidig shoppe blandt de destinationer og hoteller, som ellers har ligget under Apollos brand. Det samme bliver muligt den anden vej.

”Som første led i processen samler vi samtlige destinationer, hoteller og produkter i én samlet indkøbskurv. Dermed bliver der dobbelt så mange destinationer at vælge imellem, hvis man bestiller sin ferie gennem Falk Lauritsen. De loyale Falk Lauritsen-fans vil dermed opleve, at de snart kan bestille bl.a. en aktiv ferie til Playitas på Fuerteventura via Falk Lauritsens hjemmeside,” forklarer Niels Grosen, Landechef for KUONI i Danmark.

Sammensmeltningsprocessen af de to kendte charterrejsebrands betyder bl.a., at Falk Lauritsen snart tilbyder næsten 140 nye hoteller og syv nye destinationer, som det ellers tidligere blot har været muligt at booke i Apollo-regi. For Apollos rejsende betyder det, at det bl.a. bliver muligt at bestille de populære hoteller, som igennem mange år har været trækplaster for et stort Falk Lauritsen stampublikum.

Den ægte rejseglæde lever videre

Den nye Apollo-konstellation betyder desuden, at en kendt dansk rejseprofil trækker sig tilbage. Søren Falk Lauritsen vælger således at stoppe som administrerende direktør ved udgangen af 2014. Han fortsætter dog som konsulent for selskabet i en periode.

”Efter 45 år i branchen har jeg valgt, at dette er en oplagt mulighed for at give stafetten videre til nye kræfter, som på bedste vis kan tage vare på den ægte rejseglæde, som Falk Lauritsen står for. Markedet for rejser ændrer sig utrolig meget i disse år, og konkurrencen er blevet skærpet, så jeg har fuld forståelse for, at man fra ejerkredsens side ønsker at samle ressourcerne, for dermed at gøre sig endnu mere konkurrencedygtig,” forklarer Søren Falk Lauritsen.

Først i forbindelse med vinter 2015/2016-sæsonen videreføres al aktivitet fra Falk Lauritsen under navnet Apollo sammen med Apollos eksisterende produkter.

For yderligere information kontakt venligst Apollo Rejsers pressekontor på tlf.: 51 90 93 91, Kommunikationschef Glenn Bisgaard: glenn.bisgaard@kuoni.dk, tlf.: 22 20 13 25/35 20 10 08 eller Landechef Niels Grosen: niels.grosen@kuoni.dk, tlf.: 40 53 11 54/35 20 10 06.

Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.