Gå til indhold
Familieferie i børnehøjde

Pressemeddelelse -

Familieferie i børnehøjde

Apollo imødekommer hele familiens rejsedrømme

Store som små er vilde med at holde ferie. Så længe hele familien er samlet, og der er fokus på nærvær, er fundamentet for en god familieferie lagt uanset, om denne handler om sol, strand, shopping, kultur eller noget helt femte. Ved årets Ferie for Alle 2016 sætter Apollo ekstra fokus på de mindste i familien i messens børneområde, hvor bl.a. de populære supergymnaster fra Flying Superkids står for underholdningen.

Årets ferier er den travle families åndehul. Endelig er der tid og plads til nærvær. Endelig presser hverdagen ikke på. Ferier er derfor også ofte blandt årets højdepunkter – både for forældre og børn.

Hos både Apollo er der særligt fokus på familiens mindste. En ferie i børnehøjde sikrer nemlig en god oplevelse for hele familien, og de oplagte rejsemål for familieferien samt familiehotellet er derfor nøje udvalgt og samlet ét sted, så det er nemt at få et overblik over, hvilken rejse der passer bedst, når hele familien går i gang med planlægningen.

”Det er ret simpelt: Glade børn, giver glade forældre. Og når alle er glade, bliver det en vellykket ferie. Den gode familieferie sikrer vi ved at udvælge hoteller, der giver plads og rum til børnene, og hvor de voksne samtidigt kan slappe af. Vores rejseledere er uddannede til at imødekomme de yngstes behov, og vi tilbyder flere hoteller med bl.a. svømmeskoler, som kører gennem hele sæsonen, sprogskoler samt børneklubber og andre særlige aktiviteter for børn i alle aldre,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Flying Superkids springer igen
Ved årets Ferie for Alle 2016 i Herning sættes der bl.a. fokus på den børnevenlige ferie med Apollo. Apollos to børnemaskotter, Polly og Mino, som man ellers kun kan møde på ferien, kigger bl.a. forbi messen for at møde børnene og deres forældre.

Der vil desuden være mulighed for at få en inspirerende snak om familieferien på Apollos stand, og herudover har Apollo endnu engang inviteret de jyske supergymnaster fra Flying Superkids, som vil stå for underholdningen i messens børneområde.

Emner


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.