Gå til indhold
Ferie er bedst på halvvejen

Pressemeddelelse -

Ferie er bedst på halvvejen

Forventningens glæde fylder dog stadig meget, når det handler om ferie

Kufferten er pakket ud, man har fundet sig tilrette på hotellet, har fundet sine favoritter i morgenmadsbuffeten, og der er stadig en masse ferienydelse med familien forude, for man er trods alt kun halvvejs i sin ferie. Det er da også midtvejs i ferien, flertallet af danskernes peger på som deres yndlingsøjeblik. Således fortæller næsten hver anden (49 pct.), at det bedste tidpunkt på en ferie er, når de er halvvejs. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere fra hele landet.

Forventningens glæde er den største glæde, lyder ordsproget. Men det holder tilsyneladende ikke helt, når vi taler om ferie. Her er midtvejs i ferien, hvor man er faldet til på destinationen og blot skal nyde, den største glæde.

Knap hver anden dansker (49 pct.) svarer således, at det tidspunkt på ferien, som de vil fremhæve som det bedste, er, når de er halvvejs i deres ferie.

Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere.

Forventningsglæde hos hver fjerde
Næsten lige så mange behøver dog ikke at vente nogle dage og se destinationen an, inden de rammer højdepunktet på ferien. 48 pct. peger nemlig på, at deres yndlingsøjeblik er, når de lige er ankommet til destinationen og dermed kan indånde den første mundfuld feriefrihed.

Knap hver fjerde (24 pct.) oplever derudover, at øjeblikket, hvor de har bestilt ferien og blot spændt venter på at rejse afsted, er det bedste ved en ferie.

”Der er altid glæde at spore, når vi har rejsende i den anden ende, som har taget en beslutning om ferievalg og kan sætte et endeligt kryds i kalenderen. Men den ægte rejseglæde møder vi rigtigt nok ofte først på destinationerne, hvor folk så småt er kommet ned i gear, lader auto-reply på mailen klare ærterne og er kommet på plads på deres hotel,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo, og fortsætter:

”Men der er faktisk også tit forskel på folk. Mænd er for det første ofte hurtigere til bare at slappe helt af med den gode bog eller en øl ved poolen, end kvinder, som af og til er nogle dage om at slappe af. Det samme gælder de lidt yngre rejsende, der lige skal undersøge alle mulighederne, inden de holder helt ferie, mens de lidt ældre generationer bare slår ferie-knappen til med det samme.”

I den anden ende af skalaen er det, som glæder færrest ved ferien.

Her svarer blot 7 pct. af danskerne, at de typisk glædes ved, at ferien er ved at slutte, mens 5 pct. tilsyneladende har savnet deres egen seng så meget, at de glædes ved at komme hjem fra ferien igen. Færrest (3 pct.) peger på, at tiden i lufthavnen er deres bedste øjeblik i forbindelse med en ferie.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.