Få vores nyheder på mail

Ferie i børnehøjde

Pressemeddelelse   •   Jan 16, 2015 08:50 CET

Apollo og Falk Lauritsen imødekommer de yngstes behov

Store og små danskere er vilde med at holde ferie. Om det er sol og strand eller shopping og kultur, ferien byder på, så venter både store som små spændt på, at dagen for feriens begyndelse oprinder. Ved årets store Ferie for Alle 2015 messe sætter Apollo og Falk Lauritsen ekstra fokus på de mindste i familien i messens børneområde.

Årets ferier er store begivenheder i de fleste familier. Det er den travle families åndehul, hvor der skal være fokus på både store og små, og hvor alle gerne skal have det maksimale ud af ferien fra start til slut.

Hos både Apollo og Falk Lauritsen er der ekstra fokus på familiens mindste. Ferie i børnehøjde sikrer nemlig en god oplevelse for hele familien.

”Målet for os er glade børn og glade forældre, som føler, at ferien har været afslappende og vellykket. Dette sikrer vi bl.a. ved at tilbyde hoteller, hvor børn kan være børn, og de voksne kan slappe af velvidende, at de små har det godt og er underholdte – enten sammen med deres forældre eller andre børn. Vores rejseledere er uddannede til at imødekomme de yngstes behov, og vi tilbyder flere hoteller med bl.a. svømmeskoler og særlige aktiviteter for børn,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Ved årets Ferie for Alle 2015 messe i Herning sættes der bl.a. fokus på den børnevenlige ferie med Apollo og Falk Lauritsen. Apollos to børnemaskotter - Polly og Mino – kigger selvfølgelig forbi messen for at møde de mange børn. Der vil også være mulighed for at få en snak om ferien for hele familien, og herudover har Apollo og Falk Lauritsen allieret sig med Flying Superkids samt Voice Junior-vinderen fra foråret 2014 - Melina, som sørger for underholdningen til familiens yngste – og deres forældre. 

Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Vedhæftede filer

PDF-dokument