Gå til indhold
Fire tyrkiske sommernyheder hos Apollo

Pressemeddelelse -

Fire tyrkiske sommernyheder hos Apollo

Alanya får bl.a. sit første Apollo Mondo hotel

Smukke, alsidige og eksotiske Tyrkiet er for alvor tilbage på landkortet hos Apollo, der bl.a. udvider med fire nye hoteller i sommersæsonen 2019. Heriblandt et nyt Apollo Mondo Selected med privat strand, stort poolområde samt all inclusive til gæsterne. ”Vores rejsende er parate til at nyde godt af alle Tyrkiets fortræffeligheder igen,” lyder det fra Apollo Rejser.

Æblete i bazaren, prutten om prisen med de lokale handlende, smukke strande og lange lune nætter med en kold drink på altanen. Tyrkiet har meget at tilbyde, og Apollo er klar til for alvor at bringe Tyrkiet tilbage som en danskernes favorit sommerdestinationer.

Apollo udvider således med fire nye hoteller til sommeren 2019. Heriblandt er bl.a. det elegante Gold Island i Alanya, som netop har fået lov til at komme under Apollo Mondo Selected-paraplyen pga. den høje standard, som hotellet tilbyder.

Gold Island bliver dermed også det første Apollo Mondo-hotel i Alanya.

”Interessen for Tyrkiet har over den senere tid været støt stigende blandt vores rejsende, og derfor giver det også mening at satse på Tyrkiet ift. vores Mondo-koncept, hvor vi kun har plads til udvalgte hoteller, der har en særligt høj standard. Det har vi fundet med Gold Island, som, vi er sikre på, at vores gæster vil elske,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Blandt andre nyheder i Tyrkiet for sommeren 2019 er desuden all-inclusive resortet Can Garden Beach i Side, det charmerende Floria Beach i Alanya samt Hotel Katya, der bl.a. brillerer med hamam og all inclusive til hotellets gæster.

Stadig meget ferie for pengene
Nogle af de ting, der til stadighed gør, at mange danskere har svært ved at undvære ferien til Tyrkiet, er bl.a. det behagelige vejr ved kysten, det verdensberømte køkken samt, ikke mindst, muligheden for at få en god ferie uden at lave overtræk på budgetkontoen.

Der er ingen tvivl om, at Tyrkiet har en særlig plads i mange danskeres hjerter. Det tyrkiske folk er lunt og har god humor. Man kan få serveret de mest fantastiske retter i det tyrkiske køkken, og så kan man altså stadig få rigtig meget ferie for pengene i Tyrkiet, hvilket man ikke finder mange destinationer i blot små 4 timers afstand fra Danmark, som stadig kan tilbyde,” fortæller Glenn Bisgaard.

Sammen med de i forvejen fordelagtige priser i Tyrkiet tilbyder Apollo desuden rabatter til dem, der er hurtige på tasterne i forbindelse med bestillingen af årets sommerferie. Bl.a. tilbydes Apollos børneklub samt svømmeskole for blot 1. kr., børn under 12 år rejser fra ligeledes 1 kr., og det er desuden muligt at bestille en rejse til Tyrkiet uden enkeltværelsestillæg.

Related links

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.