Gå til indhold
Flere rejser vil denne vinter gå sydpå

Pressemeddelelse -

Flere rejser vil denne vinter gå sydpå

Næsten dobbelt så mange planlægger denne vinter en sydgående rejse

En dårlig sommer med alt for megen regn og kølige temperaturer sætter sine spor. I forhold til energiniveau, i forhold til humør og, tilsyneladende ikke mindst, i forhold til graden af rejsefeber. Mens samme undersøgelse sidste år viste, at lidt mere end hver sjette (17 pct.) planlagde en tur mod syd i vintermånederne, så er gælder dette i år mere end hver fjerde (29 pct.) Det viser en ny undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.022 danskere fra hele landet.

Sommerens vejrprognoser levede ikke helt op til det, som de fleste danskere vist nok havde håbet på. I stedet fik vi en hel del regn, gråvejr og sjældent temperaturer, der legitimerede shorts og t-shirt. Oven i det varsler vejrguderne nu også om en hård dansk vinter.

Sommerens vejr fik mange danskere til at sadle om og rejse sydpå mere eller mindre spontant. Og nu tyder en nylig undersøgelse desuden på, at næsten dobbelt så mange (29 pct.) som sidste år (17 pct.) planlægger en rejse mod syd i årets vintermåneder.

Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.022 danskere.

Emiraterne og De Kanariske Øer er populære rejsemål denne vinter
Hos rejsearrangøren Apollo mærker man da også, at trangen til en vinterrejse sydpå i år er væsentligt større end ellers. Det er bl.a. Dubai og Fuerteventura, som lige nu er populære rejsemål for vintermånederne.

”Salget af rejser tog allerede væsentligt fart lige efter sommerferien i september og oktober. Siden da er salget kun gået stødt fremad. Og det er naturligvis de mest sol- og varmesikre destinationer, der ryger først – heriblandt altså Dubai og Fuerteventura,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Færre planlægger vinterferie
I forhold til sidste år er antallet af danskere, der dog planlægger at rejse i vintermånederne, faldet en smule. Mens 44 pct. sidste år tilkendegav, at de planlagde en vinterferie, så gælder dette i år lidt færre - nemlig 38 pct. – og heraf altså flere, der fortæller, at de vil rejse sydpå.

Related links

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.