Gå til indhold
Forældre drømmer sig væk på ferie hele året rundt

Pressemeddelelse -

Forældre drømmer sig væk på ferie hele året rundt

Børnefamilier drømmer om mere familietid

Skolen har ringet ind, og der er endnu engang stemplet ind på arbejdspladserne efter sommerferien. Men det stopper tilsyneladende ikke børnefamilierne i at drømme om endnu en rejse ud i verden. Forældre med hjemmeboende børn er nemlig danmarksmestre i at drømme sig væk til sol og sommer hele året rundt. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere fra hele landet.

Hverdag, madpakker, lektier, logistik og travle morgener og aftner. Børnefamilier er hårdt spændt for i hverdagen. Mange af dem drømmer, måske netop derfor, i stedet om at rejse væk og sætte familien og samværet i højsæde.

Fire ud af ti forældre med hjemmeboende børn (41 pct.) drømmer sig da også væk til sol og sommer hele året rundt. Dette gælder ”blot” hver fjerde (28 pct.) af danskerne generelt.

Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere.

Drømmer sig til bedre vejr og mindre travlhed
De primære årsager til, at børnefamilierne drømmer sig væk, er det danske vejr (60 pct.).

Men også eventyrlyst (50 pct.) og ønsket om at slippe for travlheden i hverdagen (41 pct.) fylder meget, når forældre med hjemmeboende børn dagdrømmer om en rejse med hele familien.

Desuden savner hver fjerde (27 pct.) af forældrene mere familietid.

”Det kan ofte virke helt antiklimatisk at vende hjem fra en ferie, hvor man har nydt samvær med familiens store og små koncentreret i en uge eller mere. Det er som regel her, hverdagen rammer ekstra hårdt, fordi vi lige havde vænnet os til at være sammen. Det er også ofte lige efter, at folk er vendt hjem fra en rejse, at de går i gang med at planlægge en ny, så de på den måde kan se frem til mere feriefølelse,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef for Apollo.

Københavnerne er mestre i at drømme sig væk
Risikoen for, at der på de københavnske arbejdspladser sker ekstra meget dagdrømmeri om rejser er i øvrigt sandsynlig. I hvert tilfælde drømmer folk fra hovedstadsområdet sig oftere væk til sol og sommer end deres landsmænd.

Mere end hver tredje københavner (37 pct.) drømmer sig væk hele året rundt, mens dette blot gælder hhv. knap hver femte fynbo (19 pct.) eller nordjyde (21 pct.).

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.