Gå til indhold
Forældre drømmer sig væk på ferie hele året rundt

Pressemeddelelse -

Forældre drømmer sig væk på ferie hele året rundt

Børnefamilier drømmer om mere familietid

Skolen har ringet ind, og der er endnu engang stemplet ind på arbejdspladserne efter sommerferien. Men det stopper tilsyneladende ikke børnefamilierne i at drømme om endnu en rejse ud i verden. Forældre med hjemmeboende børn er nemlig danmarksmestre i at drømme sig væk til sol og sommer hele året rundt. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere fra hele landet.

Hverdag, madpakker, lektier, logistik og travle morgener og aftner. Børnefamilier er hårdt spændt for i hverdagen. Mange af dem drømmer, måske netop derfor, i stedet om at rejse væk og sætte familien og samværet i højsæde.

Fire ud af ti forældre med hjemmeboende børn (41 pct.) drømmer sig da også væk til sol og sommer hele året rundt. Dette gælder ”blot” hver fjerde (28 pct.) af danskerne generelt.

Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere.

Drømmer sig til bedre vejr og mindre travlhed
De primære årsager til, at børnefamilierne drømmer sig væk, er det danske vejr (60 pct.).

Men også eventyrlyst (50 pct.) og ønsket om at slippe for travlheden i hverdagen (41 pct.) fylder meget, når forældre med hjemmeboende børn dagdrømmer om en rejse med hele familien.

Desuden savner hver fjerde (27 pct.) af forældrene mere familietid.

”Det kan ofte virke helt antiklimatisk at vende hjem fra en ferie, hvor man har nydt samvær med familiens store og små koncentreret i en uge eller mere. Det er som regel her, hverdagen rammer ekstra hårdt, fordi vi lige havde vænnet os til at være sammen. Det er også ofte lige efter, at folk er vendt hjem fra en rejse, at de går i gang med at planlægge en ny, så de på den måde kan se frem til mere feriefølelse,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef for Apollo.

Københavnerne er mestre i at drømme sig væk
Risikoen for, at der på de københavnske arbejdspladser sker ekstra meget dagdrømmeri om rejser er i øvrigt sandsynlig. I hvert tilfælde drømmer folk fra hovedstadsområdet sig oftere væk til sol og sommer end deres landsmænd.

Mere end hver tredje københavner (37 pct.) drømmer sig væk hele året rundt, mens dette blot gælder hhv. knap hver femte fynbo (19 pct.) eller nordjyde (21 pct.).

Emner

Kategorier


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.