Få vores nyheder på mail

God rejsevinter venter forude

Pressemeddelelse   •   Aug 20, 2012 11:31 CEST

Salget af vinterrejser ligger på nuværende tidspunkt foran sidste års salgstal med 15 %.

”Salget af vinterrejser går forrygende, og det er rejsemål som Goa, Egypten og Gran Canaria, der løber stærkest. Vi har fra forestående vinter lanceret 1- uges ferier til Goa efter i en årrække kun at have haft 2-ugers ferier til den lille eksotiske og meditative delstat, og der er næsten ikke flere 1-uges pladser tilbage. Hvad gælder Hurghada i Egypten, har vi måttet tilvejebringe ekstra kapacitet ud af både Billund og Kastrup, og det samme gælder Gran Canaria. Når man ser på hoteldelen, er det stamhotellerne, der er mest efterspurgt som sportsresortet Playitas på Fuerteventura og Atlantic Holiday Center, hvor den danske virksomhed Cofoco står for madkonceptet”, fortæller Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

Det er i særdeleshed de hoteller, som danskerne kender godt, der ryger først. En opgørelse over vintersalget fordelt på hotelvalg viser således, at stamgæster er tidligt ude med at booke netop deres stamhotel. Det gælder rejsemålene Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Hurghada i Egypten, Hua Hin i Thailand og Goa

”Efterløn, penge tilbage i skat og god distance til finanskrisedommedagssnak gør, at rigtigt mange danskere har råd til vinterferie. Herudover er mange danskere ærgerlige over, at den danske sommer først viste sig i august, hvor alle starter hverdag med arbejde, institutioner og tøjvask, og derfor ser det ud til, at rekordmange vil have sol i løbet af vinteren”, slutter Rikke Koks Andreassen.

Også påsken 2013 har fart på. Således er 35 % af oplægget allerede på nuværende tidspunkt solgt til Fuerteventura.

Vinterens stamhoteller sælger bedst:  

  • Rocamar og Parque Cristobal på Gran Canaria
  • Atlantic Holiday Center og Melia del Jardin på Tenerife
  • Playitas og Las Marismas på Fuerteventura
  • Arabia i Hurghada, Egypten
  • Blue Wave i Hua Hin, Thailand
  • Empire Beach i Goa

For mere information:

Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo Danmark, mobil: 22201340

Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. Hovedparten af Apollo Danmarks gæster flyver med SAS.