Gå til indhold
Godt gang i salg af vinterrejser

Pressemeddelelse -

Godt gang i salg af vinterrejser

Trods rift om rejser er det stadig muligt at finde vinterferie på budget

Udsigten til vinterens sne, sjap og slud kan virke ekstra uoverskuelig i år, hvor sommeren stort set undlod at lægge vejen forbi danske breddegrader. Af samme årsag har mange danskere i løbet af året søgt tilflugt sydpå, hvor solen og varmen har været næsten garanteret. Også de kommende vintermåneder ser ud til at blive ekstra gode rejsemåneder, hvor mange allerede har valgt at prioritere udsigten til at pakke deres sydfrugter. Selvom salget dog pt. går stærkere end normalt, er der stadig visse destinationer, der fås til priser under 2.000 kr. pr. person, lyder det fra en af Danmarks største rejsearrangører.

Efteråret er begyndt at bide fra sig, regnen siler ned, og bladene falder af træerne. Inden længe siger kalenderen vinter, og kulden og de mørke aftner sniger sig stille og roligt ind på os.

Når mørket og kulden ankommer, har mange danskere tradition for at flygte fra den danske vinter for en stund for at tanke op på varme, sol og D-vitamin. Og i år ser det ud til, at denne tradition bliver holdt ekstra meget i hævd.

Rejserne for vintermånederne bliver således i øjeblikket langet over disken i noget, der ligner rekordfart. Dog er der stadig gode priser at finde på en del destinationer. Endnu fås en ferie inkl. fly og hotel således til priser under 2.000 kr., lyder det fra Apollo.

Vinter på De Kanariske Øer til spotpris
December er bl.a. et godt bud på et tidspunkt, hvor rejser stadig fås til priser, som alle kan være med på.

Lige nu sælger Apollo således rejser for 1.998 kr. inkl. fly og hotel til De Kanariske Øer, hvis man rejser uden for de mest populære tidspunkter i julemåneden.

”Det er blevet mere populært at rejse ud i forbindelse med jul og nytår. Og i den periode er De Kanariske Øer faktisk vores mest efterspurgte rejsemål. Folk rejser hertil for vejrets skyld, og så kan de stadig tage nogle af deres jule- og nytårs traditioner med, hvilket mange sætter pris på – særligt, når de rejser som familie,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

På De Kanariske Øer er det bl.a. Atlantic Holiday Center, som er Apollos flagskib på Tenerife, der trækker i mange danskere år efter år i vintermånederne.

”Atlantic Holiday Center er for nyligt blevet renoveret og indgår nu i vores portefølje som et Mondo Selected hotel, så det har vi store forventninger til. Hotellet har i forvejen mange danske stamkunder – bl.a. i og omkring julen.”

Desuden har Apollo denne vinter tilføjet et nyt Apollo Sports hotel på Lanzarote til programmet: Det 4-stjernede Occidental Lanzarote Mar med olympisk swimmingpool og rig mulighed for sportslige ferieudfoldelser.

Af andre nye hoteller til vinterens rejsesæson er det nye Apollo Mondo Duo, R2 Romantic Fantasia, på Fuerteventura.


Priserne fra 1.998 kr. gælder fx for en uges ferie med fly og hotel på Gran Canaria.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.