Gå til indhold
Hver tredje kvinde er lykkeligst på ferien

Pressemeddelelse -

Hver tredje kvinde er lykkeligst på ferien

Mand, giv din bedre halvdel lykken i Valentinsdagsgave


Med Valentinsdag lige om hjørnet er gode råd dyre, når den eneste ene skal glædes med den helt særlige gave, der fortæller, hvor meget man egentlig elsker dem. Blomster og chokolade kan naturligvis til nøds gå an, men en rejse til den udkårne sikrer lykken – og det i højere grad hos kvinder end mænd. Hver tredje kvinde (32 pct.) er nemlig lykkeligst på ferien. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere.

Valentinsdag må anses som den oplagte mulighed for at gøre kvinden i sit liv lykkelig. Og for hver tredje kvinde (32 pct.) kan lykken købes for penge. Her er står ferien nemlig højt på lykkeindekset.

Mens 29 pct. af danskerne fortæller, at deres lykkebarometer er helt i top på ferien, så gælder dette særligt for kvinder. Blandt mænd er det nemlig lidt mere end hver fjerde (27 pct.), der tilkendegiver, at de er lykkeligst, når de tilbringer en uge eller mere på langs.

Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere fra hele landet.

Lykken er ferie med poderne
Blandt børnefamilier er der endnu større grund til måske at skele til muligheden for at give en rejse som kærlighedsgave den 14. februar. Forældre med hjemmeboende børn er nemlig en del mere lykkelige på ferien end dem, der ikke har børn. 

Således svarer knap fire ud af ti med hjemmeboende børn (37 pct.), at de er mest lykkelige på ferien, mens dette blot gælder hver fjerde (27 pct.) af dem, der ikke har børn at holde ferie med. Forældre med større børn har i øvrigt mere tendens til at forbinde ferie med det at være lykkelig.

”Vi håber da i høj grad, at ferie både er forbundet med lykke og kærlighed – og det uanset, om man rejser med børn eller ej. Lykken ved at sidde med fødderne i det varme sand, mens solen skinner en i ansigtet kan næsten ikke beskrives. Og faktum er jo, at et skud D-vitamin én eller flere gange i løbet af året både kan gøre noget for vores humør og for vores helbred, så ferie er en kærlighedsgave, der vil noget – også på længere sigt,” mener Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Lige nu er der 1.000 kr. at spare på kærlighedsrejsen til Grækenland med den udkårne (med eller uden børn) hos Apollo. Se udvalget af Valentinsdagsrejser med Apollo her: http://www.apollorejser.dk/tilbudrabatter/valentinstilbud

Related links

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.