Gå til indhold
Isvinter giver glødende udlængsel

Pressemeddelelse -

Isvinter giver glødende udlængsel

”Danskerne har på det seneste købt langt flere rejser end tidligere år. Således ligger salget af rejser med afgang i januar og februar 30 % højere nu end i samme periode sidste år, hvilket svarer til tæt på 3000 flere rejser solgt for de to måneder. Samtidig ligger salget af rejser med afgang i marts højere end sidste år, og det til trods for at påsken i år falder i april. April, hvor påsken ligger, slår dermed alle rekorder og har solgt mere end dobbelt så mange rejser som på samme tidspunkt i fjor”, siger Rikke Koks Andreassen, PR-chef hos Apollo.

Hvad gælder det rekordhøje salg af januar- og februarrejser, er det primært Egypten og De Kanariske Øer, der er efterspurgt. Herudover er der også stor interesse for de oversøiske rejsemål som Cuba, Thailand, Mexico og Den Dominikanske Republik.

”Den langvarige isvinter, som allerede har stået på i halvanden måneds tid nu og ifølge DMI vil fortsætte, har gjort sit til, at rekordmange danskere har booket en rejse med afgang i januar, februar, marts eller april. Man kan nærmest tale om en panikagtig stemning i forhold til at få sin rejse i hus, inden priserne stiger, og inden der meldes udsolgt. Den enorme efterspørgsel i øjeblikket gør, at priserne vil stige, og det ved man. Danskerne har fået alt finanskrisesnak godt på afstand, og at dømme ud fra salgstallene den seneste måneds tid vil danskerne lægge sig på et meget højt rejseniveau i 2011”, siger Rikke Koks Andreassen.

Hvad gælder påskesalget, er det de rejsemål ved Middelhavet, der har åbnet, som er efterspurgt, fx Kreta og Rhodos. Herudover er De Kanariske Øer også populære i påsken.

For mere information: 
Salgschef, Kevin T. Knudsen, Apollo: 35201003/22201319
PR-chef, Rikke Koks Andreassen, Apollo: 35201005/22201340

Emner

Tags


Apollo er Danmarks tredjestørste rejsearrangør og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den skandinaviske del af koncernen hedder Kuoni Scandinavia, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige og Norge, indgår flyselskabet Novair. Kuoni Scandinavia har 780 medarbejdere og har totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1.600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. Playitas er det nye, store sportsresort på Fuerteventura.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.