Gå til indhold
Kendisser kickstarter sommeren

Pressemeddelelse -

Kendisser kickstarter sommeren

Det bliver en klassisk sommer, vi har foran os. I hvert fald hvad gælder foretrukne rejsemål hos danskerne. Dét viser det aktuelle bookingmønster for sommeren 2011. Kreta, Rhodos og Mallorca topper listen med i hundredvis af flere bookinger end i samme periode sidste år, og den smukke græske ø, Skiathos, som hører til ø-gruppen Sporaderne, er også mere populær end nogensinde.

”Ud over at der efter bookingmønstret at dømme bliver tale om en meget klassisk sommer med Kreta, Rhodos og Mallorca helt i front, ser Skiathos ud til at have fundet sin plads i toppen. Der er ingen tvivl om, at Mallorca med Michael Laudrup i spidsen for det lokale fodboldhold har fået en enorm bevågenhed i den danske befolkning. Hvad gælder den spanske ø, ligger bookingtendensen markante 76 % foran i forhold til samme tidspunkt sidste år, og det er ikke tilfældigt”, konstaterer Kevin T. Knudsen, salgschef hos Apollo. 

Kreta, både den østlige og vestlige del, ligger 33 % foran i forhold til samme tidspunkt sidste år, mens Rhodos ligeledes rykker med syvmileskridt og er 15 % foran. Skiathos ligger 15 % foran salgsmæssigt i forhold til samme tid i fjor. 

”Allerede sidste år så vi, at Mamma Mia filmen, som er indspillet på Skiathos, for alvor bragte den smukke græske ø ind på danskernes nethinde. Nu hvor Mamma Mia vises som musical med de fantastiske ABBA-numre i Tivoli, får Skiathos et fornyet og forstærket fokus. Björn Ulvæus og Benny Andersson levendegør Skiathos endnu mere med musik, vi elsker, og en meget ’græsk’ opsætning i Tivoli, og det kan aflæses i salgstallene”, forklarer Kevin T. Knudsen.  

Det er hovedsageligt lejligheder, der bookes i øjeblikket. Herudover sikrer danskerne sig de hoteller de kender fra tidligere, og som de vil være sikre på at holde ferie på igen. 

”Hvad gælder Rhodos, er det primært det nyopførte familiehotel Mythos Beach, som Apollo selv har designet og bygget, der virker attraktivt på danskerne. Mythos Beach bliver et unikt klassehotel med en lang række faciliteter som spa, sportsmuligheder og en beliggenhed på stranden og tæt på Rhodos by. Mythos Beach er et produkt af at have samarbejdet med vekslende 1600 hoteller verden over i mange år, hvorved vi nøjagtigt ved, hvad vores gæster sætter pris på”, slutter Kevin T. Knudsen.  

Apollo tilbyder ca. 100.000 sommerrejser, hvoraf de 60.000 går til græske øer. 

For mere information: 
Salgschef Kevin T. Knudsen, Apollo: 35201003 / 22201319    
Rikke Koks Andreassen, PR-chef: 35201005 / 22201340

Emner

Tags


Apollo er Danmarks tredjestørste rejsearrangør og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den skandinaviske del af koncernen hedder Kuoni Scandinavia, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige og Norge, indgår flyselskabet Novair. Kuoni Scandinavia har 780 medarbejdere og har totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1.600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. Playitas er det nye, store sportsresort på Fuerteventura.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.