Gå til indhold
Kuoni France bliver del af DER Touristik

Pressemeddelelse -

Kuoni France bliver del af DER Touristik

Med opkøbet opererer REWE Group nu i 15 europæiske lande

DER Touristik Group træder nu ind på et helt nyt marked. Med et nyt samarbejde med Travel Lab SAS, bedre kendt som Kuoni France, entrerer DER Touristik Frankrig med syv premium brands. Det betyder, at DER Touristik, som en del af REWE Group, nu opererer i 15 europæiske lande.

DER Touristik-koncernen har netop sat fod i et nyt marked. Med sit køb af det franske selskab Travel Lab SAS, også kendt som Kuoni France, den 5. marts 2018, er REWE-koncernen således nu også aktiv på det franske marked.

Erhvervelsen inkluderer både Kuoni France samt seks øvrige specialiserede brands, der arbejder inden for det mere eksklusive rejsemarked.

”Dette skridt giver mening af to årsager: For det første kan vi tjene et nyt europæisk marked, og for det andet investerer vi i et yderst rentabelt selskab med eksklusive mærker, der tjener attraktive målgrupper,” forklarer Sören Hartmann, adm. dir. for DER Touristik Group.

”DER Touristik Group driver allerede en portefølje på 25 specialiserede rejseudbydere. Gennem deres ekspertise har vi som koncern opnået en værdifuld erfaring inden for premium rejser til de målgrupper, som det lidt ekstra og har mere eksklusive ønsker.”

Kuoni France var oprindeligt en del af den Zürich-baserede Kuoni Group. Selskabet er blevet omstruktureret i 2013 og har siden heddet Travel Lab SAS.

Produkterne under Travel Lab SAS er sidenhen blevet finjusteret, nye rejser er blevet udviklet og et nyt mærke, Donatello, er kommet til.

I dag har selskabet hjemme i Paris og har en attraktiv markedsposition samt interessante vækstperspektiver. Selskabet genererer indtægter for 144 millioner euro og beskæftiger 228 personer.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat, Skoleglæde.nu og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.