Gå til indhold
Kvinder dyrker storbyferie med veninden, mænd vil have partneren med

Pressemeddelelse -

Kvinder dyrker storbyferie med veninden, mænd vil have partneren med

Barcelona, Rom, London, Berlin og Stockholm. Storbyferie er en folkesport, som langt de fleste danskere dyrker en eller flere gange årligt. Højsæsonen for at opdage storbyens fortræffeligheder er lige nu. Men chancen for, at mænd bliver inviteret med af deres kærester eller koner er mindre end det omvendte. Hver tredje kvinde foretrækker nemlig at rejse på storbyferie med en veninde fremfor med deres partnere. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.022 danskere fra hele landet.

Pasta ved Trevi-fontænen, shop amok i Selfridges eller en tur i Sagrada Familia. Storbyferie kombinerer alt det, som mange af os godt kan lide, når vi skal have et afbræk fra hverdagen: Kulinariske oplevelser, shopping og kultur.

Men mens langt de fleste (59 pct.) foretrækker at rejse på storbyferie med deres partner, så har kvinder større tendens til at ville opleve Paris, London og New Yorks fortræffeligheder med en udvalgt veninde.

Således svarer knap hver tredje (30 pct.) af alle kvinder, at de foretrækker at rejse på storbyferie med en veninde.

Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.022 danskere.

Mænd rejser mindre på storbyferie
Men måske er kvinder også bare mere tiltrukket af storbyrejser end mændene. Hver sjette mand (16 pct.) fortæller nemlig, at han aldrig rejser på storbyferie. Når han gør, så foretrækker han dog at rejse med sin partner (61 pct.) eller med hele familien (19 pct.). Mange (16 pct.) rejser dog også gerne med flere venner fremfor en enkelt.

”Mens kvinder som regel bestemmer både, hvor charterferien, rundrejsen og storbyferien går hen, så er der noget, som mænd stadig selv både bestemmer og tager initiativ til, og det er storbyferierne, hvor der er fokus på alt andet end shopping og museumsbesøg. I stedet er der fx fodbold eller andet sport på agendaen. Og i den forbindelse samler man ofte en hel gruppe venner, bestiller fly, hotel og fodboldbilletter og har en weekend uden koner og børn men med fokus på kvalitetstid og sportsnørderier med vennerne,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Her rejser vi hen dette forår
Hvad der er den specifikke agenda for dette forårs mange storbyrejser vides ikke præcist. Men hos Apollo er det særligt Budapest og Malta samt generelt rejser til USA og Italien, der er i vækst dette forår.

”I det hele taget har vi oplevet en vækst på over 30 pct. på storbyrejser dette forår sammenlignet med sidste år, så noget tyder på, at mange har trængt til et break ovenpå en vinter, der har føltes længere end nogensinde før. Særligt USA, og heriblandt Miami og New York, er vækstet rigtigt meget blandt vores rejsende,” afslører Glenn Bisgaard, der også fortæller, at de 5-stjernede hoteller er attraktive, når vi skal på storbyferie – hvad enten det er med manden, kæresten eller veninden.

Related links

Emner

Kategorier


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat, Skoleglæde.nu og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.