Få vores nyheder på mail

Lotte Friis underviser svømmebørn på Rhodos

Pressemeddelelse   •   Sep 04, 2014 12:01 CEST

Børnene på Apollos svømmeskole på Rhodos har i denne uge fået en særlig oplevelse. De har nemlig været i kyndige hænder hos Lotte Friis i forbindelse med deres deltagelse i Apollos svømmeundervisning på Mythos Beach. 

OL, VM og en lille svømmeskole på Rhodos. Lotte Friis har i denne uge undervist glade svømmebørn på Rhodos i forbindelse med Apollos nye svømmeskole på Mythos Beach.

Både børnene og Lotte har haft en særlig uge i hinandens selskab, mens der er blevet lært svømmeteknik, og den indre vandhund er blevet dyrket.

”Jeg har været sammen med nogle super dejlige, aktive, nysgerrige og energiske børn. Og alle, begyndere og rutinerede, har nydt de timer, vi har haft sammen. For alle parter er det bare mere motiverende og sjovere at svømme ude i solen end i en dansk svømmehal,” fortæller Lotte Friis, som netop nu er ved at pakke kufferten for igen at vende tilbage til Danmark efter 14 dage på Rhodos.

Normalt er det ikke professionelle svømmere, der underviser på Apollos svømmeskole. Det er i stedet professionelle svømmeundervisere og Apollos eget skandinavisktalende personale. Men det er nok ikke sidste gang, Lotte Friis overtager undervisertjansen på svømmeskolen på Rhodos.

”Jeg er glad og stolt over at være en del af Apollos svømmeskole, som virker meget kompetent. Det har været sjovt og er samtidig en mulighed for mig for at ’betale tilbage’ til svømningen. Og måske har jeg været med til at træne den nye ’Lotte Friis’?”

Lotte Friis udelukker ikke, at hun gerne stiller op på Apollos svømmeskole snart igen, hvis det passer ind i forberedelserne til OL i Rio.


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

 

Vedhæftede filer

PDF-dokument