Få vores nyheder på mail

Med Emirates til Emiraterne

Pressemeddelelse   •   Jun 29, 2011 14:18 CEST

Fra kommende vinter har Apollo De Forenede Arabiske Emirater på programmet. Ud af de syv Emirater, der eksisterer, tilbydes metropolen Dubai samt ferieområderne Ras Al Khaimah og Fujairah. Emirates flyver de danske gæster fra Kastrup direkte til Dubai, og Primera sørger for at bringe gæsterne fra Billund til Emiraterne. Ferierne bliver af 5, 7 og 10 dages varighed.

"Metropolen Dubai samt ferieområderne Ras Al Khaimah og Fujairah er dybt fascinerende steder, som jeg lige selv har besøgt. Vores gæster fra Kastrup skal flyve med Emiraternes eget luftfartsselskab, Emirates, som netop er blevet kåret til verdens bedste og har lanceret en direkte rute mellem København og Dubai. Arkitekturen i Dubai er enestående, ikke bare det syvstjernede hotel Burj Al Arab og verdens højeste tårn, men alt byggeri overgår det meste, verden ellers kan mønstre. Det mellemøstlige køkken er velsmagende, hotellerne repræsenterer en høj standard og aktivitetsmuligheder som ørken-ralley, skisport på en kunstigt opført løjpe og shopping er i særklasse. Herudover har Emiraterne strande, der tæller blandt verdens reneste og smukkeste", konstaterer Rikke Koks Andreassen.

Apollo tilbyder i Dubai 7 hoteller. I ferieområderne Ras Al Khaimah er der 8 forskellige Apollo-hoteller at vælge imellem, og i Fujairah tilbydes tre. Hovedparten af Apollos hoteller i De Forenede Arabiske Emirater har spa og ligger direkte til stranden. Men der er også en række gode mellemklassehoteller, som er prisvenlige.

 "Atlantis The Palm på den kunstige ø, Palm Jumeira, er blot et af de hoteller, Apollo tilbyder i Dubai. Hotellet har den sunkne by Atlantis som tema og kostede 10 milliarder at opføre. Hotellet ligger på stranden ud til Den Persiske Golf og har bl.a. et gigantisk akvarium ”The Lost Chambers” med tusindvis af fisk - også hajer. Aquaventure er et af verdens største vandlande og ligger i Atlantis-hotellets baghave – naturligvis gratis for hotellets gæster. Apollo tilbyder en lang række andre kvalitetshoteller i Dubai, Ras Al Khaimah og Fujairah – i varierende prisklasser og med forskellige faciliteter", fortæller Rikke Koks Andreassen.

Apollo tilbyder danskerne ferie af 5, 7 og 10 dages varighed. Mange vil vælge de populære kombinationsferier, hvor man starter i Dubai og slutter af i et af ferieområderne med fokus på strandliv, afslapning og velvære. De Forenede Arabiske Emirater er både til den nysgerrige børnefamilie og parret, der har lyst til at opleve noget nyt og unikt.

 Emirates og Apollo:

  • ·         Apollos gæster flyver med Emirates fra Kastrup direkte til Dubai og med Primera fra Billund direkte til Emiraterne. Flyveturen er på lidt under 6 timer
  • ·         I februar 2011 blev Emirates udnævnt til at være Airline of the Year af Air Transport World. Prisen blev givet på baggrund af Emirates' stærke commitment til sikkerhed, høj kundeservice og god økonomisk performance igennem 22 år
  • ·         Lufthavnen i Dubai, som er en international lufthavn placeret i Al Garhoud distriktet, ligger 4 km sydøst for Dubai
  • ·         I 2010 ekspederede den cirka 41 mio. passagerer og er et flot, moderne byggeri med egen Emirates-terminal

 

 Hvad skal man opleve?

  •  Dubai er et vildt sted. På toppen af verden kan man sige. Dét opleves i sandhed i verdens højeste bygning, der hedder Burj Khalifa, som ligger downtown Dubai – tårnet måler 828 meter. Fra 124. etage kan man skue ud over hele Dubai.
  •  Verdens højest beliggende restaurant ligger også i Dubai. Og hedder Atmosphere.
  •  The Dubai Fountain henrykker tusindvis af mennesker hver eneste dag. Kaskader af vand bliver skudt 150 meter op i luften i imponerende mønstre akkompagneret af populærmusik som eksempelvis ”Time to Say Goodbye” sunget af den italienske tenor, Andrea Bocelli. Springvandet finder man på Burj Khalifa søen i downtown Dubai lige nedenfor verdens højeste bygning, Burj Khalifa.
  • Burj Al Arab er arabisk og betyder Tårnet af Arabien. Det er verdens højeste hotel – naturligvis – og det første af to syvstjernede hoteller i verden. Mere populært kaldes det ’sejlet’. Hotellet er 321 meter højt og ligger 280 meter ude i havet ud for Jumeirah-stranden, forbundet med en bro. Apollo tilbyder ikke hotellet men hjælper med at arrangere middag i de legendariske restauranter, hotellet har, for ellers kan ventetiden være flere måneder
  •  Ferrari-parken i Abu Dhabi – enhver drengerøvs store drøm – er blevet anlagt på den kunstige ø Yas og breder sig over et kæmpeområde (et område på størrelse med Jægersborg Dyrehave). Udover de 20 halsbrækkende forlystelser, heriblandt verdens hurtigste rutsjebane, vil man som gæst kunne blive klogere på Ferraris historie i et interaktivt museum.

 

Apollo er blandt Danmarks største ejsearrangører og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den skandinaviske del af koncernen hedder Kuoni Scandinavia, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige og Norge, indgår flyselskabet Novair. Kuoni Scandinavia har 780 medarbejdere og har totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1.600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.