Gå til indhold
Mere Vietnam hos Apollo denne vinter

Pressemeddelelse -

Mere Vietnam hos Apollo denne vinter

Med tre nye resorts på listen og en ugentlig afgang til Vietnam satser Apollo på, at danskerne vil nyde sol, vietnamesisk mad og gæstfrihed den kommende vinter. Interessen for vinterrejser til Vietnam er da også støt stigende, melder rejsearrangøren.

Når Vietnams lumre og våde sæson går på hæld, og solen og lyset i stedet tager over, satser Apollo på at sende deres danske gæster til det særlige land med den interessante historie og det verdenskendte køkken.

Med i alt 15 resorts på programmet i højsæsonen og en ugentlig flyvning fra København hele vinteren, er der således rig mulighed for at opleve Vietnams særlige gastronomi, de vidunderlige strande og landets gæstfrihed. Og vil man gå på opdagelse i landets historie og natur, må disse også siges at være ganske unik.

Nye hoteller og naturoplevelser forude
Apollo flyver ugentligt ud af København med Qatar Airways, der netop er blevet kåret til et af verdens bedste flyselskaber af passagererne i en undersøgelse foretaget af AirHelp, hver onsdag fra slut oktober til midt april næste år.

Forude venter destinationerne Ho Chi Minh City, Phu Quoc eller kystbyen Phan Thiet, der er sæsonens charterdestinationer, samt Hanoi eller Hoi An som fleksible rejsedestinationer, der giver mulighed for at opleve det spændende land på egen hånd.

Apollos Vietnam-program for sæsonen byder derudover bl.a. på tre helt nye hoteller. Heriblandt det 4-stjernede Pandanus Resort samt storbyhotellerne Hotel Avanti og Asian Ruby Select, der begge ligger i gåafstand til alt, hvad man vil opleve i Ho Chi Minh Citys pulserende storbyliv.

Vil man derudover opleve Vietnam uden for storby og turistområder, byder Apollos vinterrejseprogram også på en ganske særlig udflugt i Mekong-deltaet, hvor hverdagslivet i Vietnam kan opleves på nært hold.

”Vietnam er en super spændende destination for både gengangere og dem, der endnu har det smukke og gæstfri land til gode. Der er mulighed for at kombinere byliv, shopping og et meget eksotisk strandliv på østkysten mod Stillehavet med en helt fantastisk gæstfri kultur samt, ikke mindst, historie og utroligt smukke naturoplevelser både inde i landet og ved kysten. Det er alt sammen noget, som vi ser flere og flere af vores rejsende sætte højt, når de rejser ud i verden,” fortæller Glenn Bisgaard.

Det første fly til Vietnam med Apollo letter fra Københavns Lufthavn 30. oktober 2019 med mulighed for enten 14 eller 21 dages rejse samt kombinationsrejser til Phan Thiet og Ho Chi Minh City.

Related links

Emner

Tags


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.