Gå til indhold
Milliardaftale mellem SAS og Apollo

Pressemeddelelse -

Milliardaftale mellem SAS og Apollo

SAS har forlænget aftalen med Apollo om charterflyvning i Europa. Aftalen har en værdi på 1,1 mia. SEK og gælder for vinter- og sommersæsonen 2016-2017. Samarbejdet betyder, at SAS håndterer Apollos kunder fra 17 byer i Sverige, Danmark og Norge til 30 destinationer i Europa.


Efter et 15 år langt og loyalt samarbejde vælger Apollo endnu en gang SAS som primær partner for størstedelen af charterflyvningerne fra Skandinavien i vintersæsonen 2016-2017.

"Det føles naturligvis rigtigt godt, at Apollo igen har valgt SAS som samarbejdspartner. SAS vandt for nyligt flere priser i branchekonkurrencen Grand Travel Award, bl.a. for Bedste Flyselskab i Europa, og det ser vi, sammen med Apollos fortsatte tillid, som en anerkendelse af, at vi har investeret i de rigtige områder. Vi ser frem til fortsat at byde Apollos kunder velkommen om bord på vores fly," siger Annelie Nässén, global salgschef i SAS.

Takket være SAS' fleksible flyflåde er det muligt for Apollo at tilbyde direkte fly fra lufthavne i såvel storbyområder som regionalt i Sverige, Norge og Danmark. SAS bliver Apollos største eksterne partner udover Novair, som er selskabets eget flyselskab.

"Vi føler os trygge ved SAS som leverandør for vores kunder, og vi har været meget tilfredse med deres service i de år, vi har samarbejdet. SAS store fleksibilitet er en af de egenskaber, vi sætter højest," siger Leif Vase Larsen, administrerende direktør i Apollo Travel Group.

Aftalen mellem SAS og Apollo omfatter flyvninger fra 17 byer i Skandinavien til 30 destinationer i Europa. I Danmark dækker aftalen flyvninger fra København, Billund og Aalborg.


For yderligere oplysninger kontakt venligst
SAS’ presseafdeling +45 32 32 31 35

Emner

Kategorier


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.