Gå til indhold
Mindst 30.000 danskere drager til varmen i skolernes vinterferieuger

Pressemeddelelse -

Mindst 30.000 danskere drager til varmen i skolernes vinterferieuger


De danske charterfly med afgang i skolernes vinterferieuger, 7 og 8, er ved at være fyldt op. Mere end 30.000 danskere tog på vinterferie sidste år, og tendensen bliver den samme i år og med stor sandsynligvis også endnu bedre.


- Danskernes skal sikre sig varme og udeliv som afbræk i denne kolde vintertid med mørke og korte dage, og det ser nu ud som om, rekordmange danskere vil af sted i uge 7 og 8. De Kanariske Øer, i særdeleshed Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura, tegner sig for omtrent halvdelen af rejserne, men også Egypten med Hurghada og Sharm el Sheikh og Jordan med Aqaba trækker godt. Goa i Indien og Thailand har også for alvor fundet deres plads i danskernes vinterpræferencer.  I den netop overståede weekend, hvor en iskold vinter på ny har sat ind, er slutspurten på vinterferierejser gået ind, og der har været stor salgsaktivitet på telefoner og Facebook samt en meget høj bookingindgang”, fortæller Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef i Apollo.

Danskerne rejser igen på et meget højt niveau, og det gælder ikke kun juli og august. Det gælder også uge 7, 8, uge 42 og vinteren generelt set. Flere og flere tager på en uges sommerferie til Middelhavet og supplerer med en uges solskin i enten uge 7 eller 8. Mange tager tilmed på aktiv ferie i uge 42.

Kastrup, Billund og Aalborg vil alle sende rigtigt mange danskere ud at rejse i uge 7 og 8, og specielt Kastrup og Billund får meget travle dage.

Skal man have billige rejser, skal man imidlertid undgå uge 7 og uge 8. Priserne på rejser er styret af efterspørgslen, og prisforskellen mellem januar-rejser og uge 7 samt 8 kan således være flere tusind kroner. Går man efter den helt store gevinst, skal man tage på vinterferie i januar eller lige før påske.

Top-tre fra Kastrup og Billund

Kastrup:

  1. Fuerteventura
  2. Gran Canaria
  3. Hurgahda

Billund:

  1. Tenerife
  2. Hurghada
  3. Sharm el Sheikh

For mere information:

Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo Danmark, mob.: +45 22201340

Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.  

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.