Gå til indhold
Nyt Apollo Sports hotel på Fuerteventura

Pressemeddelelse -

Nyt Apollo Sports hotel på Fuerteventura

Rekordstor efterspørgsel får Apollo til at åbne nyt sportsresort

Sportsrejser er populære som aldrig før. Det oplever Apollo, der i høj grad har taget ejerskab over kategorien, via rekordstor efterspørgsel på rejser til bl.a. flagskibet Playitas på Fuerteventura. Derfor lancerer Apollo nu endnu et Apollo Sports resort på Fuerteventura: La Pared. Et paradis for de træningsglade rejsende – drevet af Playitas.

Det er ti år siden, det første Apollo Sports resort på Fuerteventura blev lanceret. Siden er Playitas blevet et flagskib for Apollos rejser med træning i fokus.

Playitas på Fuerteventura har i samtlige år været en succeshistorie. Og med årene er interessen for at besøge træningsresortet blot steget støt.

Træningsrejser er en kategori, der ser ud til at blive, og interessen for at surfe, svømme, løbe, cykle og spille golf på smukke Fuerteventura er så stor, at Apollo nu åbner endnu et træningsresort på Fuerteventura.

La Pared, som ligger ca. 5 km fra Costa Calma, vil blive drevet af Playitas og bliver lidt af et træningsparadis for dem, der gerne vil kombinere ferie med alskens træningsmuligheder – også de mere ekstreme.

”La Pared, som ligger på vestkysten af Fuerteventura, bliver lidt af en perle for den aktive rejsende, som vil surfe eller træne på anden vis i smukke autentiske omgivelser. Det er for vores rejsende, som værdsætter eventyr, ægthed og kvalitet, og så kan vi godt love, at La Pared bliver væsentligt anderledes end Playitas, fordi det bliver en mere ekstrem sportsoplevelse, man får her,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef for Apollo. 

En søvnig surfby vil blomstre
La Pared er kendt som en søvnig lille surferby. Men byen vil med lanceringen af La Pared – Powered by Playitas blomstre både dag og nat.

Qua La Pareds placering vil destinationen være oplagt for de rejsende, der gerne vil prøve kræfter med at surfe – hvad enten det er bølgesurfing, windsurfing, kitesurfing eller Stand Up Paddle.

Gæster, der tidligere har besøgt Playitas, vil desuden kunne genkende mange af de instruktørledede tilbud med professionelle instruktører fra Playitas Resort samt skandinaviske Apollo Sports instruktører, som bl.a. vil guide til motocross enduro samt ørkenløb i naboområdet Parque Natural de Jandia. 

”Med den lange opstigning til den nordlige del af bjergene er La Pared bl.a. også den perfekte base for cyklister. Og alle dem, der er glade for yoga, vil desuden kunne dyrke solhilsner i solopgangen. På den måde når La Pared hele vejen rundt, og det matcher vores Apollos Sports tankegang helt perfekt. Her er vores gæster garanteret, at de kan nyde alle de tilbud, som de måtte ønske - fra de står op og til, de går i seng.”

Det nye Apollo Sports resort, La Pared – Powered by Playitas, tager imod gæster fra 30. oktober 2016.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.