Gå til indhold
Oplev Algarves smukke kyst med Apollo

Pressemeddelelse -

Oplev Algarves smukke kyst med Apollo

Apollos sommernyheder 2016 tæller bl.a. Algarve, Pula og Punta Umbria


Salget af sommerens rejser er allerede i fuld gang hos Apollo, der i år, udover mere end 20 pct. flere rejser til det græske øhav, også kan tilbyde nyhederne Algarve i Portugal, Pula i Kroatien samt Punta Umbria i det sydspanske.

Skal højdepunktet for årets sommerferie være kilometerlange sandstrande og massevis af solskinstimer, er Algarves kyst et af de bedste bud.

Den portugisiske perle ved Portugals sydlige kyst er blandt Apollos nyheder denne sommer.

Blandt øvrige nyheder er desuden historiske Pula i Kroatien, som byder på krystalklart vand og italienske madoplevelser, samt Punta Umbira i Sydspanien, der har et godt miks af Spansk gastronomi og portugisisk vejr.

Apollo tilbyder desuden mere end 20 pct. flere rejser til bl.a. Kefalonia og Poros i Grækenland denne sommer, og salget af nyhederne er i fuld gang.

Algarve for Feinschmeckere
Portugal sydlige kyst er kendt for at være lidt af en ferieperle, der tiltrækker rejsende fra hele Europa. Det er de kilometerlange sandstrande, de mange solskinstimer og de stejle omkringliggende okkerfarvede klipper, der gør Algarve og omegn så tillokkende.

Portugals sydlige kyst byder dog også på charmerende kystbyer samt mange gode golfbaner til dem, der vil mikse charterferiens afslapning på stranden med byliv og aktivitet på de grønne plæner.

”Algarve har længe været i vores kikkert som kommende rejsemål. Der er utroligt naturskønt og mulighed for et rigtig godt miks af afslapning, oplevelser, natur og kulinarisk feinschmeckeri, hvilket mange af Apollos rejsende tiltrækkes af,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Sæsonen i Algarve begynder for alvor i maj og strækker sig til oktober. Priserne til Algarve med Apollo starter ved 2.498,- kr. per person for en uges ferie med fly og hotel.

Pula for den kulturelle og madglade
Fordi Kroatien endnu er en relativt ny charterdestination, har Kroatien utroligt meget at tilbyde til priser, som de fleste kan være med på. 

Nyheden Pula er desuden lidt af en oplevelse for den historie- og kulturinteresserede rejsende, der sætter pris på at tage en dukkert i krystalklart vand samt italiensk gastronomi.

”Det særlige ved Pula er, at man får mulighed for at opleve utroligt meget kroatisk hverdagsliv, fordi det på ingen måde er en turistby. Derudover er det kun Adriaterhavet, der adskiller Pula fra Italien, så er man blandt de mange danskere, som sætter pris på italiensk mad, så er der rig mulighed for at nyde udsøgt pizza og pasta til fordelagtige priser,” forklarer Glenn Bisgaard.

Sæsonen i Pula i Kroatien strækker sig fra maj til september, og priserne starter ved 6.548,- kr. per person for en uges ferie med fly og hotel.

Flyv til Portugal, bo i Spanien
De fleste danskere har nok besøgt Mallorca og Gran Canaria, men Apollos sommernyhed i Punta Umbria giver muligheden for at besøge et Spanien, som de færreste måske kender.

Punta Umbria på Spaniens fastland ligger tæt på Portugal og nyder derfor godt af de mange portugisiske solskinstimer. Rejser man til Punta Umbria, flyver man således også til Faro i Portugal og bor direkte ved stranden i charmerende Punta Umbria.

”Området omkring Punta Umbria har lidt af det hele. Det ligger på grænsen mellem Spanien og Portugal, så man får utroligt mange solskinstimer og lange sandstrande. Samtidig er der mange gastronomiske oplevelser at hente, og det er meget nemt at leje en bil og eksempelvis køre til Sevilla, Andalusien eller over grænsen til Portugal, hvis man vil kombinere sin ferie med sightseeing, storby og shopping.”

Sæsonen i Punta Umbria starter fra maj og går til oktober. Priserne begynder ved 4.798,- kr. per person for en uges ferie med fly og hotel.

Meget mere Grækenland
Apollo tilbyder denne sommer desuden flere nyheder i Grækenland. Heriblandt Kefalonia, Poros og Symi, som hver især byder på deres helt særlige natur og kultur, og som indbyder til den perfekte charterferie med strand, sand, gastronomi og mulighed for både par- og familieferie.

Sæsonen for Grækenland begynder i maj og går til oktober. Priserne starter fra 1.998,- kr. per person for en uges ferie med fly og hotel.

Emner

Kategorier


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.