Få vores nyheder på mail

Oplev Champions League med Apollo

Pressemeddelelse   •   Sep 03, 2015 07:31 CEST

De første Champions League-billetter er nu til salg gennem Apollo

De første billetter til fodboldturneringen over dem alle er netop sat til salg hos Apollo. Billetterne sælges ikke ”on demand”, men kan klikkes direkte hjem som en del af en fleksibel fodboldpakke gennem Apollo. Hjemmekampe for Chelsea, Arsenal og Manchester United kan der allerede nu sikres billetter til. Flere Champions League-kampe er på vej!


Apollo har for nyligt lanceret muligheden for at købe fodboldbilletter til mange af de store, europæiske kampe rundt omkring i Europa som en del af Apollos koncept for fleksible rejser.

Mange har ventet i spænding på, at også Champions League-billetterne skulle lande i billetmaskinen, og det er flere af dem nu.

Der er således netop frigivet billetter til kampe med Chelsea, Arsenal og Manchester United, som hjemmehold og med kampstart i september, oktober, november og december.

Til forskel fra mange andre organiserede fodboldrejser, købes billetterne hos Apollo ikke ”on demand”. Fodboldbilletterne kan dermed købes direkte, så man er sikret en billet til sæsonens drømmefodboldkamp sammen med en fleksibel rejse med flytransport og hotel efter behov.


Billetterne til Champions League kan ses og bestilles her:
http://www.apollorejser.dk/fodboldrejser/champions-league

Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder fleksible pakkerejser til hele verden, og med charterfly kan du tager på ferie til ca. 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Vedhæftede filer

PDF-dokument